Rețetă chifteluțe umplute cu cascaval la Multicooker Crock-pot Express cu Gătire Sub Presiune by Dulciuri Fel de Fel
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
35m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• sare și piper |
Pentru chifteluțe: |
• ~500 g carne tocată (porc+vită) |
• 1 ou |
• 3 căței usturoi |
• pătrunjel verde |
• 100 g cașcaval |
Pentru sosul de roșii: |
• 1 borcan (800 ml) sos de roșii |
• 1 ardei kapia |
• 2 cepe |
• 2 căței usturoi |
• sare și piper |
• puțin cimbru uscat |
• 2 linguri ulei |
Descriere
Atât de ușor de pregătit, atât de gustoase și foarte interesante! Dulciuri Fel de Fel a pus Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune la treabă și în doar 35 de minute a pregătit această rețetă de chifteluțe umplute cu cașcaval în sos de roșii!
Mod de preparare
- Amestecă într-un castron carnea tocată cu ou, pătrunjel verde tocat, usturoi dat pe răzătoarea cu ochiuri mici, sare și piper după gust
- Cu mâinile umezile împarte compoziția în 14 bile egale și pune un cub de cașcaval în mijlocul fiecărei chifteluțe. Poți înlocui cașcavalul cu mozzarella
- Separat, pregătește sosul de roșii: amestecă sucul de roșii cu ceapă, ardeiul și usturoiul tocate. Adaugă sare și piper după gust
- Așază chifteluțele în vasul Multicookerului Crockpot Express, stropește cu puțin ulei și toarnă deasupra sosul de roșii. Presară cimbru uscat
- Pune capacul, alege programul MEAT, temperatura HIGH și timpul de gătire de 35 de minute
- După terminarea programului, eliberează supapa de aburi cu grijă și deschide capacul
- Poți servi chiftelele cu paste sau cu piure
Poftă bună!
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei