Rețetă ciabatta cu fâșii de porc
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpă de porc – 1 kg |
• Piper – după gust |
• Boia afumată – 1 lingură |
• Usturoi granulat – 1 lingură |
• Bacon – 12 felii |
• Suc de roșii – 400 ml |
• Chili – după gust |
• Sos Barbecue – 50 ml |
• Sos de soia – 50 ml |
• Zahăr – 1 linguriță |
• Cimbru proaspăt – 4 crenguțe |
• Salată de crudități |
• Varză – 1/4 buc |
• Varză roșie – 1/4 buc |
• Morcov – 2 buc |
• Țelină 1/4 buc |
• Păstârnac – 1 buc |
• Maioneză 4 linguri |
• Iaurt gras – 1 lingură și ½ |
• Chifle ciabatta cu măsline – 2 buc |
Mod de preparare
- Taie carnea în 4 buc și condimenteaz-o cu piper și boia afumată;
- Înfășurați fiecare bucată în parte în câte 3 felii de bacon;
- Adaugă peste sosul de roșii chili, usturoi, sos barbecue, sos de soia, și zahăr;
- Puneți bucățile de pulpă de porc în Crock Pot, puneți crenguțele de cimbru și setați programul „high” și timpul de 5 ore;
- Odată gătite, zdrobiți bucățile de pulpă de porc cu o furculița;
- Tăiați ciabatta pe jumătate, puneți carnea de porc și adăugați peste salată de crudități.
Fii primul care lasa un comentariu!