Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă costițe de porc în bere la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teo's Kitchen

Rețetă costițe de porc în bere la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen
Rețetă costițe de porc în bere la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă costițe de porc în bere la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă costițe de porc în bere la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă costițe de porc în bere la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă costițe de porc în bere la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă costițe de porc în bere la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă costițe de porc în bere la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă costițe de porc în bere la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

25m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru costițe:
• 1.5 kg costițe de porc proaspete (scăricică)
• 4 linguri zahăr brun
• 4 linguri mix de condiment pentru porc
• 150ml sos barbeque
• 250ml bere brună

Pentru garnitură de morcovi:
• 500g morcovi baby congelați
• 80g unt
• 60g zahăr brun
• sare și piper
• ½ linguriță scorțișoară
• 120 ml apă

Descriere

Iată o idee grozavă pentru o sâmbătă în familie, și nu numai: costițe de porc în bere, gata în doar 25 de minute la Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune! Descoperă și tu rețeta pregătită de Teo's Kitchen

Mod de preparare

  • Spală costițele și usucă-le folosind un prosop de hârtie. Freacă-le cu amestecul de condimente și zahăr brun și lasă-le la marinat minim două ore, de preferat chiar peste noapte pentru că aromă să pătrundă în carne cât mai bine
  • Pune costițele în vasul Multicookerului Crock-Pot Express cu gătire sub presiune și toarnă deasupra berea brună. Închide capacul, închide valva de presiune și selectează din meniu funcția MANUAL, presiune mare (HIGH) și setează timpul de gătire pentru 25 de minute
  • Când timpul a expirat, lasă presiunea să se elibereze natural timp de 5 minute - nu atinge Multicookerul, acesta va intră singur în modul de păstrare la cald. După cele 5 minute, folosește un clește pentru a deschide vâlvă
  • Deschide capacul și scoate costițele direct într-o tavă tapetata cu hârtie de copt. Unge foarte bine carnea cu sos barbeque folosind o pensulă specială pentru patiserie. Pune tava în cuptorul încins la 200 de grade timp de 10-12 minute, până când se formează crusta lucioasă și lipicioasă de sos

  • Pentru garnitură:
    • Pune toate ingredientele în vasul Multicookerului
    • Închide capacul și valva de presiune
    • Setează aparatul pe funcția MANUAL, presiune mare (HIGH) și timpul de gătire de 4 minute
    • Când acest timp a expirat, deschide cu grijă valva de presiune, folosind un clește de bucătărie sau chiar o mănușă
    • Când a fost eliberată toată presiunea, deschide aparatul și servește garnitura de morcovi caramelizati alături de costițe

    Poftă bună!