Reteta cotlet de porc cu mere si ceapa
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
7h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Cotlet de porc cu os bucata intreaga - 1 kg |
• Mere - 2 buc. |
• Ceapa - 2 buc. |
• Pastrama din ceafa de porc afumata - cateva felii |
• Stelute de anason - 2 buc. |
• Baton de scortisoara - 1 buc. |
• Sare, piper - dupa gust |
• Rozmarin proaspat - 1 crenguta |
• Cidru - 1 pahar (200 ml) |
Mod de preparare
• puneti bucata de carne intreaga in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Stainless Steeladaugati ceapa taiata solzisori, condimentele, cidrul si porniti aparatul; setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 7 ore
• puteti pune merele taiate felii de la inceput in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Stainless Steel, iar la final din mere, ceapa si sos puteti pasa un piure gros pe care il treceti prin sita sau puteti adauga merele taiate felii groase cu o ora inainte de a fi gata friptura.
• optional, puteti rumeni putin carnea la cuptor la 200 de grade pentru 5 minute.
Pofta buna!
• puteti pune merele taiate felii de la inceput in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Stainless Steel, iar la final din mere, ceapa si sos puteti pasa un piure gros pe care il treceti prin sita sau puteti adauga merele taiate felii groase cu o ora inainte de a fi gata friptura.
• optional, puteti rumeni putin carnea la cuptor la 200 de grade pentru 5 minute.
Pofta buna!