Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cotlet de porc in crusta de fistic

Reteta cotlet de porc in crusta de fistic
Reteta cotlet de porc in crusta de fistic

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Cotlete partial dezosate – 1.5 kg
• Fistic – 100 gr.
• Seminte de dovleac – 200 gr.
• Oua – 2 buc.
• Vin roze – 40 ml
• Apa – 100 ml
• Usturoi granulat – 1 lingura
• Ulei de turte de masline – 1 lingura
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de temperatura ''High" si introduceti cotletele inauntru impreuna cu apa si vinul roze
• odata gatite, scoateti cotletele afara si lasati-le putin sa se raceasca
• zdrobiti fisticul si semintele de dovleac si imprastiati-le intr-o tava
• separati albusurile de galbenusuri
• bateti putin albusurile (nu spuma) pana se „dezleaga" si ungeti carnea de porc
• treceti cotletele unse prin fisticul si semintele de dovleac zdrobite
• introduceti cotletele inapoi in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pentru 20 de minute pentru a se rumeni putin pe crusta.

Pofta buna!