Reteta cotlet de porc in crusta de fistic
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Cotlete partial dezosate – 1.5 kg |
• Fistic – 100 gr. |
• Seminte de dovleac – 200 gr. |
• Oua – 2 buc. |
• Vin roze – 40 ml |
• Apa – 100 ml |
• Usturoi granulat – 1 lingura |
• Ulei de turte de masline – 1 lingura |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• ungeti cotletele de porc cu ulei de masline si condimentati-le cu usturoi, sare si piper
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de temperatura ''High" si introduceti cotletele inauntru impreuna cu apa si vinul roze
• odata gatite, scoateti cotletele afara si lasati-le putin sa se raceasca
• zdrobiti fisticul si semintele de dovleac si imprastiati-le intr-o tava
• separati albusurile de galbenusuri
• bateti putin albusurile (nu spuma) pana se „dezleaga" si ungeti carnea de porc
• treceti cotletele unse prin fisticul si semintele de dovleac zdrobite
• introduceti cotletele inapoi in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pentru 20 de minute pentru a se rumeni putin pe crusta.
Pofta buna!
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de temperatura ''High" si introduceti cotletele inauntru impreuna cu apa si vinul roze
• odata gatite, scoateti cotletele afara si lasati-le putin sa se raceasca
• zdrobiti fisticul si semintele de dovleac si imprastiati-le intr-o tava
• separati albusurile de galbenusuri
• bateti putin albusurile (nu spuma) pana se „dezleaga" si ungeti carnea de porc
• treceti cotletele unse prin fisticul si semintele de dovleac zdrobite
• introduceti cotletele inapoi in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pentru 20 de minute pentru a se rumeni putin pe crusta.
Pofta buna!