Reteta iepure cu legume, made by Adrian Hadean
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Cotlet de iepure – 1 buc. |
• Morcovi – 2 - 3 buc. |
• Mazare – 1 cutie mica |
• Ceapa – 1 buc. mica |
• Sfecla rosie – 1 buc. mica |
• Cartofi noi – 10 buc. |
• Rosii cherry – 6 buc. |
• Sare grunjoasa – dupa gust |
• Piper multicolor – dupa gust |
• Supa de legume – 3 cani |
• Ceafa de porc afumata si uscata – cateva felii subtiri |
Mod de preparare
• pentru a fragezi carnea de iepure si a o lasa suculenta, inainte de gatirea traditionala, scufundati carnea fie in apa cu mirodenii si sare, fie in supa de carne, si lasati-o acolo 40 - 45 de minute la 92 - 95⁰C. Astfel scade riscul ca ea sa devina tare sau elastica.
• puneti legumele pe fundul vasului ceramic al slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si iepurele peste ele
• adaugati 3 cani de supa de legume, cat sa treaca peste legume si sa stea iepurele scufundat pe jumatate. Apoi acoperiti carnea cu cateva felii subtiri de ceafa de porc afumata si uscata.
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 5 ore
• dupa terminarea programului, mai sotati putina mazare in tigaie, două minute, pentru culoare și textura
• la final puteti adauga si sos brun, ca cel de la reteta de Osso Buco; sosul gelifiat trebuie doar incalzit intr-o cratita inainte de a fi pus pe farfurie
• pentru plus de gust, rumeniti cu unt iepurele inainte de a-l portiona.
Pofta buna!
• puneti legumele pe fundul vasului ceramic al slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si iepurele peste ele
• adaugati 3 cani de supa de legume, cat sa treaca peste legume si sa stea iepurele scufundat pe jumatate. Apoi acoperiti carnea cu cateva felii subtiri de ceafa de porc afumata si uscata.
• setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 5 ore
• dupa terminarea programului, mai sotati putina mazare in tigaie, două minute, pentru culoare și textura
• la final puteti adauga si sos brun, ca cel de la reteta de Osso Buco; sosul gelifiat trebuie doar incalzit intr-o cratita inainte de a fi pus pe farfurie
• pentru plus de gust, rumeniti cu unt iepurele inainte de a-l portiona.
Pofta buna!