Reteta piept de pui cu sos alb
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Piept de pui – 1 piept desfacut in 2 |
• Ulei de masline – 3 linguri |
• Sare, piper – dupa gust |
• Usturoi granulat – dupa gust |
• Ghimbir ras – 1 lingurita |
• Ulei de floareasoarelui – 1 lingura |
• Unt – 15 gr. |
• Ceapa salota – 2 buc. |
• Vin alb demisec – 50 ml |
• Crengute de cimbru – 3 buc. |
• Apa – 100 ml |
• Smantana de gatit – 100 ml |
• Amidon – 1 lingurita |
Mod de preparare
• Unge pieptul de pui cu ulei de masline
• Pune sare, piper, usturoi granulat si ghimbir ras pe fiecare parte
• Taie salotele julien
• Pune uleiul de floarea-soarelui si untul in vasul slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si incinge-l bine pe plita
• Caleste salotele si adauga apoi pieptul de pui si cimbrul
• Cand pieptul de pui a capatat culoare, stinge cu vinul alb si lasa-l sa se reduca
• Adauga apoi apa si ia de pe foc
• Pune vasul in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si seteaza programul „High" si timpul de gatire 1 ora si 30 minute
• Odata ce s-a terminat programul de gatit, scoate crengutele de cimbru si pune compozitia intr-o craticioara
• Adauga amidon si smantana si amesteca bine cu un tel
• Pune inapoi pe foc cateva minute si amesteca constant pana se ingroasa
• Serveste sosul cu puiul.
Pofta buna!
• Pune sare, piper, usturoi granulat si ghimbir ras pe fiecare parte
• Taie salotele julien
• Pune uleiul de floarea-soarelui si untul in vasul slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si incinge-l bine pe plita
• Caleste salotele si adauga apoi pieptul de pui si cimbrul
• Cand pieptul de pui a capatat culoare, stinge cu vinul alb si lasa-l sa se reduca
• Adauga apoi apa si ia de pe foc
• Pune vasul in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si seteaza programul „High" si timpul de gatire 1 ora si 30 minute
• Odata ce s-a terminat programul de gatit, scoate crengutele de cimbru si pune compozitia intr-o craticioara
• Adauga amidon si smantana si amesteca bine cu un tel
• Pune inapoi pe foc cateva minute si amesteca constant pana se ingroasa
• Serveste sosul cu puiul.
Pofta buna!