Contul meu
Nu ai cont? Ai uitat parola?

Anulează
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta piept de pui cu sos alb

Reteta piept de pui cu sos alb

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

1h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Piept de pui – 1 piept desfacut in 2
• Ulei de masline – 3 linguri
• Sare, piper – dupa gust
• Usturoi granulat – dupa gust
• Ghimbir ras – 1 lingurita
• Ulei de floareasoarelui – 1 lingura
• Unt – 15 gr.
• Ceapa salota – 2 buc.
• Vin alb demisec – 50 ml
• Crengute de cimbru – 3 buc.
• Apa – 100 ml
• Smantana de gatit – 100 ml
• Amidon – 1 lingurita

Mod de preparare

• Unge pieptul de pui cu ulei de masline
• Pune sare, piper, usturoi granulat si ghimbir ras pe fiecare parte
• Taie salotele julien
• Pune uleiul de floarea-soarelui si untul in vasul slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si incinge-l bine pe plita
• Caleste salotele si adauga apoi pieptul de pui si cimbrul
• Cand pieptul de pui a capatat culoare, stinge cu vinul alb si lasa-l sa se reduca
• Adauga apoi apa si ia de pe foc
• Pune vasul in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si seteaza programul „High" si timpul de gatire 1 ora si 30 minute
• Odata ce s-a terminat programul de gatit, scoate crengutele de cimbru si pune compozitia intr-o craticioara
• Adauga amidon si smantana si amesteca bine cu un tel
• Pune inapoi pe foc cateva minute si amesteca constant pana se ingroasa
• Serveste sosul cu puiul.


Pofta buna!