Reteta rulada de porc, umpluta cu carne de carnat
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Piept de porc fara os, fara sorici, cu grasime – 1 kg |
• Carne de carnat (deja condimentata) – 500 gr. |
• Ulei de masline cu infuzie de trufe – 1 lingura |
• Apa – 300 ml |
• Ulei de masline – 4 linguri |
• Sare de mare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• puneti o folie de plastic pe pieptul de porc si bateti-l putin cu un ciocan de batut carne, ca sa se desfaca putin
• asezonati-l bine cu sare si piper
• intindeti carnea de carnat in interior si rulati bine
• legati-o din loc in loc cu sfoara sau plasa pentru gatit
• incingeti uleiul de masline si cel de trufe in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• dati culoare ruladei pe fiecare parte si adaugati la sfarsit apa
• mutati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• la finalul timpului de gatire, inlaturati sfoara sau plasa, taiati carnea felii si serviti-o cu placere.
Pofta buna!
• asezonati-l bine cu sare si piper
• intindeti carnea de carnat in interior si rulati bine
• legati-o din loc in loc cu sfoara sau plasa pentru gatit
• incingeti uleiul de masline si cel de trufe in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• dati culoare ruladei pe fiecare parte si adaugati la sfarsit apa
• mutati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• la finalul timpului de gatire, inlaturati sfoara sau plasa, taiati carnea felii si serviti-o cu placere.
Pofta buna!