Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta rulada de porc, umpluta cu carne de carnat

Reteta rulada de porc, umpluta cu carne de carnat
Reteta rulada de porc, umpluta cu carne de carnat

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Piept de porc fara os, fara sorici, cu grasime – 1 kg
• Carne de carnat (deja condimentata) – 500 gr.
• Ulei de masline cu infuzie de trufe – 1 lingura
• Apa – 300 ml
• Ulei de masline – 4 linguri
• Sare de mare, piper – dupa gust

Mod de preparare

• puneti o folie de plastic pe pieptul de porc si bateti-l putin cu un ciocan de batut carne, ca sa se desfaca putin
• asezonati-l bine cu sare si piper
• intindeti carnea de carnat in interior si rulati bine
• legati-o din loc in loc cu sfoara sau plasa pentru gatit
• incingeti uleiul de masline si cel de trufe in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté 
• dati culoare ruladei pe fiecare parte si adaugati la sfarsit apa
• mutati vasul detasabil in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• la finalul timpului de gatire, inlaturati sfoara sau plasa, taiati carnea felii si serviti-o cu placere.

Pofta buna!