Reteta tocana de linte, made by Adrian Hadean
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Ceapa – 2 buc. mari |
• Usturoi – 1 catel |
• Ghimbir – 1 buc. cca 3 cm |
• Mirodenii – coriandru boabe, chimion arabesc, enibahar, cuisoare, scortisoara, curcuma, o foaie de dafin, boia dulce si boia afumata |
• Rosii – cateva buc. mici sau 2 - 3 linguri de pasta de rosii |
• Linte – 2 cani |
• Apa – 4 cani |
• Sare – dupa gust |
• Frunze de coriandru proaspat sau tarhon |
Mod de preparare
• taiati nu foarte marunt ceapa, usturoiul si ghimbirul
• puneti-le in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si adaugati doua linguri de ulei
• puneti vasul detasabil pe aragaz pentru cateva minute, la foc mic, pana se inmoaie ceapa si usturoiul
• adaugati apoi mirodeniile: coriandru boabe, chimion arabesc, enibahar, cuisoare, scortisoara, curcuma, o foaie de dafin, boia dulce si boia afumata
• dupa ce se rumenesc usor mirodeniile si se transforma in sos, luati vasul de pe foc si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• puneti cateva rosii taiate in sferturi sau 2 - 3 linguri de pasta de rosii
• adaugati 2 cani de linte si 4 cani de apa
• setati slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 4 ore
• mai spre final adaugati si sarea
• puteti servi mancarea calda cu cateva felii subtiri de jambon iberico, iar deasupra cateva frunze de coriandru proaspat, eventual tarhon.
Pofta buna!
• puneti-le in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si adaugati doua linguri de ulei
• puneti vasul detasabil pe aragaz pentru cateva minute, la foc mic, pana se inmoaie ceapa si usturoiul
• adaugati apoi mirodeniile: coriandru boabe, chimion arabesc, enibahar, cuisoare, scortisoara, curcuma, o foaie de dafin, boia dulce si boia afumata
• dupa ce se rumenesc usor mirodeniile si se transforma in sos, luati vasul de pe foc si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• puneti cateva rosii taiate in sferturi sau 2 - 3 linguri de pasta de rosii
• adaugati 2 cani de linte si 4 cani de apa
• setati slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 4 ore
• mai spre final adaugati si sarea
• puteti servi mancarea calda cu cateva felii subtiri de jambon iberico, iar deasupra cateva frunze de coriandru proaspat, eventual tarhon.
Pofta buna!