Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tochitura cu carne de porc, berbecut marinat si pastrama de oaie afumata

Reteta tochitura cu carne de porc, berbecut marinat si pastrama de oaie afumata

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Ceafa de porc – 500 gr.
• Berbecut marinat – 300 gr. (3 linguri de ulei de masline, 6 - 7 frunze de busuioc, 3 catei de usturoi, 4 frunze de menta, sare, piper)
• Pastrama de oaie afumata – 150 gr.
• Ulei de masline – 3 linguri
• Usturoi – 1/2 capatana
• Vin rosu demisec – 100 ml
• Suc de rosii – 300 ml
• Apa – 100 ml
• Zahar – 1/2 lingurita
• Piper – dupa gust

Mod de preparare

• Taie ceafa de porc, carnea de berbecut marinata si pastrama de oaie afumata cuburi 
• Pune uleiul in vasul slow cooker Crock-Pot 6.0 L Digital Sauté si caleste toate tipurile de carne, pana prind o culoare frumoasa aurie
• Adauga usturoiul tocat in prealabil si caleste-l si pe acesta 
• Stinge cu vinul rosu demisec si lasa-l sa se reduca
• Adauga apoi sucul de rosii, apa si zaharul pentru a mai taia din aciditate
• Nu puneti sare deoarece carnea afumata este si asa prea sarata
• Luati de pe foc si puneti vasul in slow cooker Crock-Pot 6.0 L Digital Sauté
• Setati programul „high" si timpul de 2 ore
• De indata ce s-a gatit, serveste cu mamaliguta; amesteca bine mamaliguta pe foc cu un tel pentru a zdrobi toate cocoloasele, pana se ingroasa
• Serveste apoi langa carne.

Pofta buna!