Reteta tochitura cu carne de porc, berbecut marinat si pastrama de oaie afumata
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Ceafa de porc – 500 gr. |
• Berbecut marinat – 300 gr. (3 linguri de ulei de masline, 6 - 7 frunze de busuioc, 3 catei de usturoi, 4 frunze de menta, sare, piper) |
• Pastrama de oaie afumata – 150 gr. |
• Ulei de masline – 3 linguri |
• Usturoi – 1/2 capatana |
• Vin rosu demisec – 100 ml |
• Suc de rosii – 300 ml |
• Apa – 100 ml |
• Zahar – 1/2 lingurita |
• Piper – dupa gust |
Mod de preparare
• Taie ceafa de porc, carnea de berbecut marinata si pastrama de oaie afumata cuburi
• Pune uleiul in vasul slow cooker Crock-Pot 6.0 L Digital Sauté si caleste toate tipurile de carne, pana prind o culoare frumoasa aurie
• Adauga usturoiul tocat in prealabil si caleste-l si pe acesta
• Stinge cu vinul rosu demisec si lasa-l sa se reduca
• Adauga apoi sucul de rosii, apa si zaharul pentru a mai taia din aciditate
• Nu puneti sare deoarece carnea afumata este si asa prea sarata
• Luati de pe foc si puneti vasul in slow cooker Crock-Pot 6.0 L Digital Sauté
• Setati programul „high" si timpul de 2 ore
• De indata ce s-a gatit, serveste cu mamaliguta; amesteca bine mamaliguta pe foc cu un tel pentru a zdrobi toate cocoloasele, pana se ingroasa
• Serveste apoi langa carne.
Pofta buna!
• Pune uleiul in vasul slow cooker Crock-Pot 6.0 L Digital Sauté si caleste toate tipurile de carne, pana prind o culoare frumoasa aurie
• Adauga usturoiul tocat in prealabil si caleste-l si pe acesta
• Stinge cu vinul rosu demisec si lasa-l sa se reduca
• Adauga apoi sucul de rosii, apa si zaharul pentru a mai taia din aciditate
• Nu puneti sare deoarece carnea afumata este si asa prea sarata
• Luati de pe foc si puneti vasul in slow cooker Crock-Pot 6.0 L Digital Sauté
• Setati programul „high" si timpul de 2 ore
• De indata ce s-a gatit, serveste cu mamaliguta; amesteca bine mamaliguta pe foc cu un tel pentru a zdrobi toate cocoloasele, pana se ingroasa
• Serveste apoi langa carne.
Pofta buna!