Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta mancare de cous cous cu carne tocata de miel

Reteta mancare de cous cous cu carne tocata de miel
Reteta mancare de cous cous cu carne tocata de miel

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

1h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Carne tocata de miel – 800 gr.
• Cous cous – 200 gr.
• Merisoare – 150 gr.
• Ceapa rosie – 2 buc.
• Ceapa verde – 1 legatura
• Scortisoara – 1/2 lingurita
• Chimion – 1 varf de cutit
• Piper Cayenne – 1/2 lingurita
• Cardamon – 1/2 lingurita
• Ardei gras rosu – 1 buc.
• Fasole la conserva – cca 200 gr.
• Muguri de pin prajiti – cca 50 gr.
• Patrunjel – 1 legatura
• Ulei de masline – 25 ml
• Supa de legume – 350 ml
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• taie ceapa verde oblic, iar ceapa rosie Julien
• toaca ardeiul cubulete
• toaca patrunjelul marunt
• pune uleiul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si incinge-l pe foc
• adauga carnea si caleste-o impreuna cu ardeiul gras, ambele tipuri de ceapa, pana ce devine aurie, si pune apoi supa de legume
• adauga scortisoara, chimionul, piperul Cayenne, cardamonul, sarea, piperul, patrunjelul si fasolea la conserva
• amesteca totul bine, ia de pe foc si pune in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• programeaza pe modul de gatire ''High'' si timpul de 1 ora si 30 minute
• cu 20 minute inainte de final, gusta si potriveste de sare si piper si totodata adauga mugurii de pin si cous cous-ul si amesteca bine – optional poti pregati cous cous-ul separat, punand apa fiarta deasupra si lasandu-l la hidratat cateva minute.

Pofta buna!