Reteta mancare de cous cous cu carne tocata de miel
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Carne tocata de miel – 800 gr. |
• Cous cous – 200 gr. |
• Merisoare – 150 gr. |
• Ceapa rosie – 2 buc. |
• Ceapa verde – 1 legatura |
• Scortisoara – 1/2 lingurita |
• Chimion – 1 varf de cutit |
• Piper Cayenne – 1/2 lingurita |
• Cardamon – 1/2 lingurita |
• Ardei gras rosu – 1 buc. |
• Fasole la conserva – cca 200 gr. |
• Muguri de pin prajiti – cca 50 gr. |
• Patrunjel – 1 legatura |
• Ulei de masline – 25 ml |
• Supa de legume – 350 ml |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• taie ceapa verde oblic, iar ceapa rosie Julien
• toaca ardeiul cubulete
• toaca patrunjelul marunt
• pune uleiul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si incinge-l pe foc
• adauga carnea si caleste-o impreuna cu ardeiul gras, ambele tipuri de ceapa, pana ce devine aurie, si pune apoi supa de legume
• adauga scortisoara, chimionul, piperul Cayenne, cardamonul, sarea, piperul, patrunjelul si fasolea la conserva
• amesteca totul bine, ia de pe foc si pune in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• programeaza pe modul de gatire ''High'' si timpul de 1 ora si 30 minute
• cu 20 minute inainte de final, gusta si potriveste de sare si piper si totodata adauga mugurii de pin si cous cous-ul si amesteca bine – optional poti pregati cous cous-ul separat, punand apa fiarta deasupra si lasandu-l la hidratat cateva minute.
Pofta buna!
• toaca ardeiul cubulete
• toaca patrunjelul marunt
• pune uleiul in vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté si incinge-l pe foc
• adauga carnea si caleste-o impreuna cu ardeiul gras, ambele tipuri de ceapa, pana ce devine aurie, si pune apoi supa de legume
• adauga scortisoara, chimionul, piperul Cayenne, cardamonul, sarea, piperul, patrunjelul si fasolea la conserva
• amesteca totul bine, ia de pe foc si pune in slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• programeaza pe modul de gatire ''High'' si timpul de 1 ora si 30 minute
• cu 20 minute inainte de final, gusta si potriveste de sare si piper si totodata adauga mugurii de pin si cous cous-ul si amesteca bine – optional poti pregati cous cous-ul separat, punand apa fiarta deasupra si lasandu-l la hidratat cateva minute.
Pofta buna!