Rețetă pulled pork la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Carte de Rețete
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
40m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 1,5 kg pulpă de porc |
• 1 lingură zahăr brun |
• 1 linguriță de sare |
• 1 lingură boia de ardei dulce |
• 1 linguriță boia de ardei afumată |
• 1 linguriță pudră de usturoi |
• 1/2 linguriță chimion |
• 250 ml apă sau supă |
• 1/2 cană de ketchup sau sos Bbq |
• ulei |
Descriere
O rețetă delicioasă de care te poți bucura în diverse forme: fie sub formă de burger, tacos, burrito sau direct într-un sandwich. Carnea este fragedă și aromată, iar tu te bucuri de o mâncare mai sănătoasă. Încearcă rețeta propusă de Carte de rețete!
Mod de preparare
- Taie carnea de porc în patru bucăți de mărime egală
- Amestecă zahărul brun, sarea, boiaua dulce și afumată, pudra de usturoi și chimenul
- Tăvălește bucățile de carne prin amestecul de condimente
- Setează Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune pe BROWN/SAUTE și adaugă o lingură de ulei. Prăjește bucățile de carne pe rând, sau pune cel mult două bucăți dacă încap
- Scoate carnea pe o farfurie și adaugă în vasul multicookerului 50ml de apă. Cu o spatulă de lemn, îndepărtează toate reziduurile de pe fundul vasului
- Adaugă apă sau supă amestecată cu ketchupul sau sosul BBQ și toarnă în vasul multicookerului Crockpot Express. Pune bucățile de carne și închide capacul și supapa de abur
- Setează aparatul pe MANUAL HIGH timp de 40 de minute
- Când acest timp expiră, așteaptă 10 minute și apoi elimină aburul
- Scoate carnea pe o farfurie și rupe-o în bucăți cu ajutorul a două furculițe
- Poți să mai adaugi din sos, deoarece este plin de aromă
- Servește în orice formă îți dorești: burger, taco, burrito, sandwich sau alături de orez, cartofi prăjiți/fierți/copți/piure
Poftă bună!
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei