Reteta pulpa de curcan, afumata, cu garnitura de sparanghel
Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de curcan afumata – 1 buc. |
• Sparanghel – 1/2 legatura |
• Condiment Texas Barbecue – dupa gust |
• Miere – 1 lingura |
• Piper amestec – dupa gust |
• Sare – dupa gust |
• Unt – 25 gr. |
• Ulei de masline – 2 linguri |
• Vin roze – 40 ml |
• Cimbru proaspat – 2 crengute |
• Apa – 200 ml |
Mod de preparare
• asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec
• adaugati-o in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital impreuna cu vinul roze si apa, crengutele de cimbru proaspat, untul si uleiul de masline
• setati slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere si adaugati si sparanghelul curatat in prealabil – asezonati cu sare si piper amestec, daca este cazul
• la finalul programului de gatire, scoateti din vasul Crock-Pot si serviti fierbinte.
Pofta buna!
• adaugati-o in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital impreuna cu vinul roze si apa, crengutele de cimbru proaspat, untul si uleiul de masline
• setati slow cooker Crock Pot 5.7 L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere si adaugati si sparanghelul curatat in prealabil – asezonati cu sare si piper amestec, daca este cazul
• la finalul programului de gatire, scoateti din vasul Crock-Pot si serviti fierbinte.
Pofta buna!