Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

ÃŽnchide

Rețetă pulpă de vițel cu piure de dovleac by La PrăjiturEla

Rețetă pulpă de vițel cu piure de dovleac by La PrăjiturEla
Rețetă pulpă de vițel cu piure de dovleac by La PrăjiturEla

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 bucată pulpă de viÈ›el (în jur de 1.5kg)
• 2 felii de dovleac pentru copt
• 1 ceapă mare
• 5-6 căței de usturoi
• 1 lingură boabe de piper
• 1 linguriță sare grunjoasă
• 1 linguriță ghimbir pudră
• 1 crenguță cimbriÈ™or proaspăt
• 1 beÈ›iÈ™or de scorÈ›iÈ™oară
• 1 lămâie
• 200 ml supă vegetală sau de carne

Pentru servire:
• Microierburi
• Ulei de dovleac
• Salată
• Câteva seminÈ›e de dovleac

Mod de preparare

  • Punem în slow cooker-ul 5.7L Hinged Lid feliile de dovleac, apoi adăugăm bucata de carne
  • Adăugăm ceapa tăiată în două, cățeii de usturoi întregi È™i coaja lămâii curățată cu un peeler
  • Adăugăm mirodeniile È™i cimbriÈ™orul È™i turnăm supa
  • Punem capacul È™i setăm la maxim/4 h sau minim/6 h în funcÈ›ie de ora la care dorim ca preparatul să fie gata
  • După cele 4 sau 6 ore scurse, scoatem carnea È™i o punem deoparte
  • Curățăm pulpa dovleacului de pe coajă È™i o adăugăm într-un blender
  • Scoatem miezul usturoiului printr-o simplă presare È™i îl adăugăm peste pulpa de dovleac
  • Potrivim de sare È™i mixăm până obÈ›inem un piure la textura dorită
  • Montaj:
    • Rupem/tăiem o bucată de carne pe care o punem pe câteva bucățele de salată
    • Lângă adăugăm piureul de dovleac È™i câteva seminÈ›e de dovleac uÈ™or trase la tigaie
    • Stropim totul cu ulei de dovleac È™i zeamă de lămâie
    Servim cald. Poftă bună!

Review-uri (0) pentru Rețetă pulpă de vițel cu piure de dovleac by La ...

Fii primul care lasa un comentariu!