Reteta crumble cu capsuni si caise deshidratate
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h:30m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 200g Capsuni |
• 80 g caise deshidratate |
• 50 g afine |
• 40 g agrise |
• 30 ml coniac |
• 120 g zahar |
• 2 buc.Biscuiti cu fulgi de ciocolata ( cookies) |
• 120 g granola mix |
• 30 g Fulgi de ovaz |
• 60 g faina |
• 20 g zahar pudra |
• 1 lingurita scortisoara |
• Inghetata vanilie |
• Sos caramel |
Mod de preparare
- Amesteca intr-un bol capsunile, caisele, afinele, agrisele, zaharul si coniacul. Pune-le pe toate in Slow Cooker-ul 5.7L Hinged Lid.
- Faramiteaza intr-un bol biscuitii de ciocolata si adauga peste mixul de granola, fulgii de ovaz faina, zaharul pudra si scortisoara.
- Amesteca bine si apoi presara peste fructe.
- Seteaza modul "high" si timpul de 2.5 ore.
- Serveste Crumble-ul fierbinte cu inghetata de vanilie si sos de caramel.
Fii primul care lasa un comentariu!