Reteta clafoutis cu cirese la Crock Pot 5,7 L Manual Hinged Lid
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h:15m
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Cirese (fara samburi) – 450 g |
• Faina – 130 g |
• Zahar – 100 g |
• Unt topit si racit – 50 g |
• Extract de vanilie – 1 lingurita |
• Scortisoara – 1 lingurita rasa |
• Zahar bourbon – 1 pliculet |
• Sare – 1 praf |
• Oua – 4 buc.(la temperatura camerei) |
• Lapte – 240 ml (caldut) |
Extra: |
• Zahar pudra pentru décor – 20 g |
Mod de preparare
- Pune hartie de copt in vasul Crock Pot-ului 5,7 L Hinged Lid;
- Pune ciresele la baza sa si dispune-le egal;
- Intr-un bol incapator amesteca faina, zaharul, scortisoara, zaharul bourbon si sarea;
- Adauga peste ele ouale si amesteca cu un mixer;
- Treptat adauga laptele caldut si continua sa amesteci;
- Pune si untul topit;
- Toarna compozitia peste cireste, pune capacul si seteaza functia “low” pentru cca 2 ore si 15 min;
- Pudreaza cu zahar pe deasupra si serveste dupa ce se raceste;
Pofta buna!
Fii primul care lasa un comentariu!