Reteta pere posate in vin by La PrajiturELA
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 6 pere |
• 1 portocala |
• 200 g zahar brut din trestie |
• 750 ml vin rosu (1 sticla) |
• 1 plic condimente pentru vin fiert |
• 250 g mascarpone |
• 20g (1 lingura) zahar pudra |
• 20 g (1 lingura) cacao |
• Cateva frunze de busuioc proaspat, pentru decor. |
Mod de preparare
- Punem in slow cooker-ul 5.7L Hinged Lid vinul, zeama si coaja de la portocala, zaharul si mirodeniile.
- Curatam perele si le punem, culcate, in vin
- Dam drumul la Crock Pot (la minim)
- Peste 1:30 h ridicam capacul si intoarcem perele, apoi mai lasam 1:30 h
- Dupa cele 3 h scoatem perele pe un servet absorbant si le lasam sa se receasca
- Amestecam cu o spatula branza mascarpone, cacaoa si zaharul.
- Punem pe o farfurie 1 lingura de crema, adaugam para ai decoram cu frunze de busuioc.