Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Dulciuri Fel de Fel

Rețetă pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Dulciuri Fel de Fel
Rețetă pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Dulciuri Fel de Fel

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

20m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 4 pulpe de pui (întregi)
• sare și piper
• busuioc uscat

Pentru sosul de parmezan:
• 50 g unt
• 600 ml smântână de gătit
• 2 căței usturoi
• 250 g parmezan ras
• puțină nucșoară
• sare
• pătrunjel verde tocat

Descriere

Dulciuri Fel de Fel a pus Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune la treabă și a pregătit cele mai fragede, gustoase și sănătoase pulpe de pui cu sos de parmezan!

Mod de preparare

  • Așază pulpele de pui curățate și spălate în vasul Multicookerului Crockpot Express și condimentează după gust cu sare, piper și busuioc uscat. Adaugă deasupra 2-3 linguri de ulei și aproximativ 50ml de apă. Poți condimenta carnea cu orice condimente dorești. În loc de apă, poți folosi vin sau chiar bere pentru un plus de gust și frăgezime
  • Pune capacul și setează Multicookerul Crockpot pe funcția POULTRY, temperatura HIGH și timpul de gătire de 20 de minute
  • După ce acest program se termină, eliberează supapa de aburi, apoi deschide capacul cu grijă
  • Pulpele sunt foarte bune așa cum sunt, însă dacă dorești să fie puțin rumenite, setează la final capacul pe funcția BROWN/SAUTE, timpul de gătire 10 minute și rumenește-le puțin pe toate părțile
  • Scoate pulpele pe un platou și păstrează-le la cald până pregătești sosul de parmezan

  • Pentru sosul de parmezan:
    • Setează Multicookerul Crockpot Express pe funcția BROWN/SAUTE timp de 20 de minute
    • Pune untul la topit, zdrobește usturoiul și adaugă-l deasupra. Când usturoiul devine auriu, adaugă smântână de gătit, sare și puțină nucșoară. Când începe să fiarbă, adaugă parmezanul ras și amestecă. Adaugă pătrunjel proaspăt tocat. Pune pastele fierte și amestecă puțin cât să se lipească sosul de ele
    • Dacă sosul se îngroașă prea mult, îl poți subția cu puțină apă în care au fiert pastele

    Poftă bună!