Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teo's Kitchen

Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen
Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen Rețetă pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Teos Kitchen

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

25m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 linguri ulei de măsline sau unt
• O ceapă albă mare, tăiată mărunt
• 5-6 căței de usturoi
• 500ml supă de pui / apă
• 2 linguri mix de condiment pentru pui
• 1 kg pulpe de pui inferioare (12 bucăți)
• 200ml smântână dulce pentru gătit
• 2 linguri făină
• 100g spanac proaspăt
• 150g parmesan dat pe răzătoare
• Sare și piper după gust

Descriere

Astăzi ne bucurăm de o nouă rețetă de la Teo's Kitchen: pulpe de pui cu spanac la Multicooker Crockpot Express! O rețetă atât sănătoasă, cât și gustoasă și ușor de pregătit!

Mod de preparare

  • Pornește Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune și selectează funcția BROWN/SAUTE. Când aparatul este încins, pune uleiul de măsline/untul și ceapă. Călește ceapă până devine lucioasă, aproximativ 3-4 minute
  • Adaugă usturoiul trecut prin presă și soteaza alături de ceapă 1 minut
  • Condimentează pulpele de pui și așează-le în oală, peste ceapă
  • Toarnă deasupra supă de pui
  • Închide etanș capacul, închide valva, setează Multicookerul Crockpot Express cu gătire sub presiune pe funcția POULTRY. Această funcție setează automat multicookerul pe presiune mare (HIGH) și un timp de gătire de 15 minute din momentul în care aparatul este încins
  • După ce cele 15 minute au trecut, lasă presiunea să se elibereze natural timp de 5 minute (nu atinge aparatul, care intră automat în funcția KEEP WARM), apoi folosește un clește pentru a deschide valva
  • Deschide capacul și scoate puplele pe o farfurie și acoperă-le cu folie de aluminiu pentru că acestea să se mențină calde
  • Amestecă smântâna dulce cu făina, cu țelul, până când nu mai există cocoloașe
  • Toarnă amestecul în oală, peste sucul rămas de la pulpele de pui
  • Pune și parmesanul și spanacul, alege funcția BROWN/SAUTE și lasă sosul să dea câteva clocote, până se îngroașă și devine cremos și consistent
  • Acum ai două opțiuni: fie pui pulpele de pui din nou în oală și le dai un clocot în sos, fie servești separat pulpele și sosul alături de garnitură

  • Poftă bună!