Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
keep warm
Calorii
-
Ingrediente
• 3-4 bucăți de rasol |
• boia iute |
• sare grunjoasă |
• chilli |
• cimbru |
• busuioc |
Mod de preparare
- Masați bine bucățile de rasol cu boia iute, sare grunjoasă cu chilli, cimbru și busuioc.
- Așezați-le în vasul aparatului Crock Pot și mai adăugați puțin cimbru verde.
- Porniți aparatul pe treaptă medie de căldură pentru 4 ore, astfel carnea se va prepară în suc propriu, fără apă sau alte grăsimi adăugate.
- Nu va trebui să aveți grijă de carne - să o întoarceți, să adăugați apă; această se va găti uniform, va fi perfect rumenită, suculentă, fragedă și foarte gustoasă.
Serviți alături de mămăligă, cartofi copți și sos de hrean!Poftă bună!
Fii primul care lasa un comentariu!