Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean

Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean
Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

keep warm

Calorii

-

Ingrediente

• 3-4 bucăți de rasol
• boia iute
• sare grunjoasă
• chilli
• cimbru
• busuioc

Mod de preparare

  • Masați bine bucățile de rasol cu boia iute, sare grunjoasă cu chilli, cimbru și busuioc. 
  • Așezați-le în vasul aparatului Crock Pot și mai adăugați puțin cimbru verde. 
  • Porniți aparatul pe treaptă medie de căldură pentru 4 ore, astfel carnea se va prepară în suc propriu, fără apă sau alte grăsimi adăugate. 
  • Nu va trebui să aveți grijă de carne - să o întoarceți, să adăugați apă; această se va găti uniform, va fi perfect rumenită, suculentă, fragedă și foarte gustoasă. 

  • Serviți alături de mămăligă, cartofi copți și sos de hrean!Poftă bună!
Review-uri (0) pentru Rețetă rasol copt încet by team Adrian Hădean

Fii primul care lasa un comentariu!