Rețetă aripioare de pui la Express Multicooker cu gătire sub presiune by Madeline.ro
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
7m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 1 kg aripioare de pui |
• 1 lg ulei de măsline |
• 1 lgt sare |
• 1 lgt boia dulce |
• 1 lgt pudra de usturoi |
• 1/2 lgt piper măcinat |
• 200ml suc de roșii |
• 1 lg sos sriracha |
• 3 lg sos barbecue |
• 2 lg unt topit |
• 2 lg miere |
Descriere
Madeline.ro ne propune o bunătate de aripioare cu sos barbecue pregătite rapid la multicooker Crockpot. Se gătesc rapid și vor fi un deliciu alături de sosul lipicios!
Mod de preparare
- Amestecăm bine condimentele: sarea, boiaua, piperul, pudra de usturoi.
- Ungem bine aripioarele cu acest amestec de condimente, apoi le rumenim în uleiul încins în vasul multicookerului, pe Brown/Saute, 10 minute, până se "bronzează" puțin
- Separat, amestecăm ingredientele pentru sos: sucul de roșii, sosul srircha (gustați să îl potriviți de iuțeală, punând mai mult sau mai puțin), sosul barbecue, untul topit și mierea.
- Turnăm totul peste aripioare, punem capacul, îl rotim spre poziția Închis, rotim și valva de presiune spre poziția Închis.
- Setăm aparatul 7 minute pe Manual, High pressure.
- După ce timpul s-a scurs, punem un prosop de bucătărie pe capac, rotim cu grijă valva de presiune spre poziția deschis, folosind o spatulă.
- După ce nu se mai aude nici un fâsăit, deschidem capacul.
- Servim aripioarele calde cu sosul din vas strecurat și putina verdeață deasupra.
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei