Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă aripioare de pui la Express Multicooker cu gătire sub presiune by Madeline.ro

Rețetă aripioare de pui la Express Multicooker cu gătire sub presiune by Madeline.ro
Rețetă aripioare de pui la Express Multicooker cu gătire sub presiune by Madeline.ro Rețetă aripioare de pui la Express Multicooker cu gătire sub presiune by Madeline.ro

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

7m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg aripioare de pui
• 1 lg ulei de măsline
• 1 lgt sare
• 1 lgt boia dulce
• 1 lgt pudra de usturoi
• 1/2 lgt piper măcinat
• 200ml suc de roșii
• 1 lg sos sriracha
• 3 lg sos barbecue
• 2 lg unt topit
• 2 lg miere

Descriere

Madeline.ro ne propune o bunătate de aripioare cu sos barbecue pregătite rapid la multicooker Crockpot. Se gătesc rapid și vor fi un deliciu alături de sosul lipicios!

Mod de preparare

  • Amestecăm bine condimentele: sarea, boiaua, piperul, pudra de usturoi. 
  • Ungem bine aripioarele cu acest amestec de condimente, apoi le rumenim în uleiul încins în vasul multicookerului, pe Brown/Saute, 10 minute, până se "bronzează" puțin
  • Separat, amestecăm ingredientele pentru sos: sucul de roșii, sosul srircha (gustați să îl potriviți de iuțeală, punând mai mult sau mai puțin), sosul barbecue, untul topit și mierea.
  • Turnăm totul peste aripioare, punem capacul, îl rotim spre poziția Închis, rotim și valva de presiune spre poziția Închis.
  • Setăm aparatul 7 minute pe Manual, High pressure. 
  • După ce timpul s-a scurs, punem un prosop de bucătărie pe capac, rotim cu grijă valva de presiune spre poziția deschis, folosind o spatulă. 
  • După ce nu se mai aude nici un fâsăit, deschidem capacul. 
  • Servim aripioarele calde cu sosul din vas strecurat și putina verdeață deasupra.