Rețetă cotlete de porc cu muștar și cartofi noi
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 cotlete de porc fără os |
• 800 g cartofi noi mici |
• 1 lingură muștar dijon |
• 1 lingură muștar franțuzesc cu semințe |
• 1 fir usturoi verde |
• 4 linguri ulei |
• 20 g unt |
• 1 linguriță cimbru uscat |
• sare și piper după gust |
• 200 ml smântână lichidă pentru gătit |
• chivas și mărar verde |
Descriere
Aparatul de gătit sub presiune Multicooker Crock-Pot Express îți va ușura muncă în bucătărie, iar tu vei avea mai mult timp liber alături de cei dragi. Este ideal pentru 6 persoane și are 4 moduri de gătire: gătire rapidă sub presiune, slow cooking, saute și gătire la aburi.
Mod de preparare
- Condimentează cotletele de porc cu sare, piper și cimbru uscat.
- Pune uleiul și cubulețul de unt în vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gătire sub presiune.
- Apasă BROWN/SOTE, setează timpul 10 minute și apasă START/STOP.
- Lasă să se încingă uleiul, pune cotletele de porc și lasă-le câteva minute pe fiecare parte până se rumenesc ușor.
- Adaugă și puțin usturoi verde.
- Scoate apoi carnea pe o farfurie și pune cartofii noi bine spălați și uscați.
- Într-un bol combină cele două tipuri de muștar cu smântână lichidă, sare și piper, cimbru și pune amestecul peste cartofi.
- Adaugă în oală cotletele de porc, închide capacul, apasă butonul MEAT/STEW, setează presiunea pe HIGH și timpul pentru 30 de minute.
- Verifică supapă pentru aburi să fie închisă SEAL/CLOSE și apasă butonul START/STOP.
- După ce timpul de gătire s-a terminat, eliberează aburii și lasă 10-15 minute, apoi desfă capacul cu grijă, folosind o mănușă de bucătărie.
- Presară deasupra mărarul și chivas tocate fin și servește alături de o salată.
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei