Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cotlete de porc cu muștar și cartofi noi

Rețetă cotlete de porc cu muștar și cartofi noi
Rețetă cotlete de porc cu muștar și cartofi noi Rețetă cotlete de porc cu muștar și cartofi noi Rețetă cotlete de porc cu muștar și cartofi noi

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 4 cotlete de porc fără os
• 800 g cartofi noi mici
• 1 lingură muștar dijon
• 1 lingură muștar franțuzesc cu semințe
• 1 fir usturoi verde
• 4 linguri ulei
• 20 g unt
• 1 linguriță cimbru uscat
• sare și piper după gust
• 200 ml smântână lichidă pentru gătit
• chivas și mărar verde

Descriere

Aparatul de gătit sub presiune Multicooker Crock-Pot Express îți va ușura muncă în bucătărie, iar tu vei avea mai mult timp liber alături de cei dragi. Este ideal pentru 6 persoane și are 4 moduri de gătire: gătire rapidă sub presiune, slow cooking, saute și gătire la aburi.

Mod de preparare

  • Condimentează cotletele de porc cu sare, piper și cimbru uscat.
  • Pune uleiul și cubulețul de unt în vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gătire sub presiune.
  • Apasă BROWN/SOTE, setează timpul 10 minute și apasă START/STOP.
  • Lasă să se încingă uleiul, pune cotletele de porc și lasă-le câteva minute pe fiecare parte până se rumenesc ușor.
  • Adaugă și puțin usturoi verde.
  • Scoate apoi carnea pe o farfurie și pune cartofii noi bine spălați și uscați.
  • Într-un bol combină cele două tipuri de muștar cu smântână lichidă, sare și piper, cimbru și pune amestecul peste cartofi.
  • Adaugă în oală cotletele de porc, închide capacul, apasă butonul MEAT/STEW, setează presiunea pe HIGH și timpul pentru 30 de minute.
  • Verifică supapă pentru aburi să fie închisă SEAL/CLOSE și apasă butonul START/STOP.
  • După ce timpul de gătire s-a terminat, eliberează aburii și lasă 10-15 minute, apoi desfă capacul cu grijă, folosind o mănușă de bucătărie.
  • Presară deasupra mărarul și chivas tocate fin și servește alături de o salată.