Rețetă obrăjori de porc serviți cu piure de cartofi și trufe la vasul din fontă emailată de 6.6L Crock-Pot by Chef Roxana Blenche
Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
Obrăjori de porc: 2 kg |
• Foi dafin 2 g |
• Sare 3 g |
• Piper 3 g |
• Rozmarin 5 g |
• Morcovi 2 buc |
• Țelină 1 buc |
• Ceapă albă 2 buc |
• Ulei de floarea soarelui 50 ml |
• Vin roșu 150 ml |
• Cartofi 1,5 kg |
• Lapte 200 ml |
• Unt 250 g |
• Sare 2 g |
• Salsa de trufe 5 g |
• Sare afumată 2 g |
Descriere
Chef Roxana Blenche a gătit o rețetă delicioasă de obrăjori de porc cu piure de cartofi și trufe în vasul din fontă emailată de 6.6L de la Crock-Pot. Rețeta pas cu pas aici!
Mod de preparare
- Curățam legumele (ceapa, morcovul și țelina), le tăiem cuburi mari și le așezăm în vasul cu capac din fontă emailată Crock-Pot
- Adaugăm rozmarinul, foile de dafin, sarea și piperul, după care așezam obrăjorii de porc frumos unul lângă altul.
- Adaugăm uleiul de floarea soarelui, apa și vinul roșu.
- Punem capacul și punem oala în cuptor la 180 de grade timp de 3 ore
- Pentru piureul de cartofi avem nevoie să punem cartofii tăiați cuburi în apa la fiert cu puțină sare.
- După ce au fiert îi pasăm bine, adaugăm unt și lapte și la final salsa de trufe
Poftă mare!
Preparat cu
-100lei
Crock-Pot
Vas de fontă emailată, 6.6L, oval, gri Crock-Pot
Fontă emailată
Capac inclus
Oval
Capacitate 6.6 L
• in stoc
PRP: 599,99lei
499,99lei