Rețetă pui Teriyaki la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by Madeline.ro
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 8 pulpe inferioare de pui |
• 2 lg ulei de măsline |
• 125ml sos de soia (sau Tamari, fară gluten) |
• 125ml apă |
• 1 cățel de usturoi |
• 2 lgt oțet |
• 3 lg îndulcitor brun |
• 1 lgt ghimbir ras |
• 1/2 |
• 1 lgt gumă xanthan (pt îngroșare) |
• semințe de susan |
• ceapă verde pt servit |
Descriere
Azi, Madeline's Cuisine a pregătit pulpe de pui Teriyaki, o rețetă super delicioasă! Pulpele au ieșit extrem de fragede, glazura perfectă și, partea cea mai bună, la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot, rețeta a fost gata în maxim 30 de minute.
Mod de preparare
- Mai întâi setăm aparatul pe Brown/Saute 10 min
- Apăsam Start și, după ce s-a încins, rumenim pulpele în puțin ulei de măsline pe toate părțile
- Separat facem sosul: amestecăm apa, usturoiul, sosul de soia sau Tamari, usturoiul pisat, îndulcitorul brun, ghimbirul ras, oțetul
- Oprim programul Brown/Saute, turnăm sosul peste pulpe, punem capacul și îl rotim în poziția închis, rotim valva de presiune
- Setăm pe Manual High Pressure 12 min și Start
- După ce programul s-a terminat și multicookerul a piuit așteptăm 5 min, apoi punem un prosopel pe capac și rotim cu grijă valva de presiune
- Înlăturăm capacul și după ce nu se mai aude absolut niciun fâsâit, scoatem pulpele și apăsăm Stop
- Adăugăm guma xanthan și gătim sosul pe Brown/Saute până se îngroașă, amestecând cu un tel
- Servim pulpele calde cu acest sos Teriyaki din belșug, semințe de susan și ceapa verde tocată deasupra
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei