Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ruladă din carne de curcan, umplută cu cașcaval și cârnați la Express Multicooker Crock-pot by Flavia Hirișcău

Rețetă ruladă din carne de curcan, umplută cu cașcaval și cârnați la Express Multicooker Crock-pot by Flavia Hirișcău
Rețetă ruladă din carne de curcan, umplută cu cașcaval și cârnați la Express Multicooker Crock-pot by Flavia Hirișcău Rețetă ruladă din carne de curcan, umplută cu cașcaval și cârnați la Express Multicooker Crock-pot by Flavia Hirișcău

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500g piept de curcan
• 40-50g cașcaval
• 2 bucăți de cârnați cabanos
• 120-130g felii de bacon
• ardei roșu
• sare
• piper
• boia afumată
• pudră de usturoi
• sfoară alimentară pentru legarea ruladei

Mod de preparare

Pasul 1: Crestați pieptul de curcan încât să-l puteți bate cât mai bine cu ciocanul de carne. Pentru a nu rupe carnea (și pentru a nu face bucățele mici de carne în toată bucătăria) , puneți folie alimentară în strat dublu sau triplu peste carne sau înveliți capul ciocanului pentru carne în folie alimentară.

 Pasul 2: După ce s-a bătut carnea, condimentați-o cu sare, piper, boia afumată și pudră de usturoi. Adăugați cașcavalul ras și ardeiul tăiat în bucățele mici. Puneți bucățile de cârnați, una întreagă și una tăiată în două, pe lung și rulați bucata de carne, încercând să puneți capetele în interior.

 Pasul 3: Rulada obținută înveliți-o în felii de bacon și legați-o cu sfoară alimentară pentru ca feliile de bacon să nu se desprindă în timpul coacerii.

 Pasul 4: În vasul multicooker-ului puneți aproximativ 200 ml de apă, așezați rulada pe grătar, închideți capacul multicooker-ului și supapa pentru presiune. Setați oala pe funcția Poultry timp de 40 de minute. Când s-a scurs timpul setat, lăsați oala să se depresurizeze singură timp de vreo 10-12 minute. Abia după acest timp deschideți supapa pentru presiune. 

 Pasul 5: Pentru ca rulada să capete o culoare frumoasă, puteți să o rumeniți în cuptor, la 200° Celsius, cu ventilația pornită, 10 minute.