Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă sos bolognese pentru paste

Rețetă sos bolognese pentru paste

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 600 g carne tocată
• o cutie de 400 g roșii în bulion
• 3 linguri ulei de măsline
• o ceapă roșie
• un morcov
• 2 căței de usturoi pisați
• 50 ml vin roșu
• sare
• piper
• salvie
• rozmarin

În plus:
• paste proaspete
• parmezan ras
• busuioc

Descriere

Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune este un aparat electric care îți va ușura muncă și îți va reduce consistent timpul petrecut în bucătărie. Astfel, poți găti mâncăruri delicioase foarte rapid și vei putea petrece mai mult timp alături de familie și cei dragi. Sosul bolognese pentru paște se gătește clasic la foc mic pentru câteva ore, dar cu ajutorul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gătire sub presiune totul durează 25 de minute! Vezi mai jos cum se face:

Mod de preparare

  • Pune uleiul în vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gătire sub presiune.
  • Când s-a încins adaugă ceapa tăiată cubulețe, usturoiul mărunțit și morcovul dat pe răzătoarea cu ochiuri mici.
  • Călește-le 2-3 minute, apoi adaugă carnea tocată și amestecă încă 2-3 minute.
  • Pune vinul roșu, lasă-l să se reducă 2 minute, apoi condimentează cu sare, piper, salvie și rozmarin uscat.
  • Adaugă roșiile tocate în bulion, pune capacul și setează programul Meat/Stew pentru 15 minute.
  • Între timp fierbe pastele după instrucțiunile de pe ambalaj.
  • Pune sosul peste paste, rade parmezan deasupra și decorează cu busuioc proaspăt.