Rețetă stufat de porc cu mămăliguță
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 800 g pulpă de porc |
• 2 legături de ceapă verde |
• 2 legături de usturoi verde |
• 3 linguri ulei |
• 250 ml passata de roșii |
• 100 ml vin roșu/rose |
• sare și piper |
• 1 foaie de dafin |
• ½ linguriță oregano uscat |
• 1 linguriță boia dulce |
• mărar proaspăt |
• mămăliguță pentru servit |
Descriere
Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune are 4 moduri de gătire: gătire rapidă sub presiune, slow cooking, saute și gătire la aburi. Alege programul de gătire sub presiune și vei avea o mâncare gata în scurt timp, iar carnea va fi fragedă și super gustoasă!
Mod de preparare
- Taie pulpa de porc cubulețe și condimentează cu sare și piper și oregano uscat.
- Pune uleiul în vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express.
- Apasă BROWN/SOTE, setează temperatura pe HIGH și timpul 5 minute și apasă START/STOP.
- După ce s-a încins uleiul pune carnea și las-o să se rumeneasca puțin pe toate părțile, amestecând din când în când.
- Pune boiaua dulce, adaugă vinul și lasă-l să se reducă.
- Apasă butonul START/STOP.
- Adaugă peste carne ceapă și usturoiul tăiate bucăți mai mari, sucul de roșii și condimentează din nou cu sare, piper și oregano după gust.
- Pune și foaia de dafin și închide capacul, apasă butonul MEAT/STEW, setează presiunea pe HIGH și setează timpul pentru 30 de minute.
- Verifică valva pentru aburi să fie închisă SEAL/CLOSE și apasă butonul START/STOP.
- După ce timpul de gătire s-a terminat, eliberează valva pentru aburi și lasă 10-15 minute, apoi desfă capacul cu grijă la aburi, folosind o mănușă de bucătărie.
- Presară peste stufat mărar proaspăt tocat mărunt și servește alături de mămăliguță.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei