Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă stufat de porc cu mămăliguță

Rețetă stufat de porc cu mămăliguță
Rețetă stufat de porc cu mămăliguță Rețetă stufat de porc cu mămăliguță

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 800 g pulpă de porc
• 2 legături de ceapă verde
• 2 legături de usturoi verde
• 3 linguri ulei
• 250 ml passata de roșii
• 100 ml vin roșu/rose
• sare și piper
• 1 foaie de dafin
• ½ linguriță oregano uscat
• 1 linguriță boia dulce
• mărar proaspăt
• mămăliguță pentru servit

Descriere

Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune are 4 moduri de gătire: gătire rapidă sub presiune, slow cooking, saute și gătire la aburi. Alege programul de gătire sub presiune și vei avea o mâncare gata în scurt timp, iar carnea va fi fragedă și super gustoasă!

Mod de preparare

  • Taie pulpa de porc cubulețe și condimentează cu sare și piper și oregano uscat.
  • Pune uleiul în vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express.
  • Apasă BROWN/SOTE, setează temperatura pe HIGH și timpul 5 minute și apasă START/STOP.
  • După ce s-a încins uleiul pune carnea și las-o să se rumeneasca puțin pe toate părțile, amestecând din când în când.
  • Pune boiaua dulce, adaugă vinul și lasă-l să se reducă.
  • Apasă butonul START/STOP.
  • Adaugă peste carne ceapă și usturoiul tăiate bucăți mai mari, sucul de roșii și condimentează din nou cu sare, piper și oregano după gust.
  • Pune și foaia de dafin și închide capacul, apasă butonul MEAT/STEW, setează presiunea pe HIGH și setează timpul pentru 30 de minute.
  • Verifică valva pentru aburi să fie închisă SEAL/CLOSE și apasă butonul START/STOP.
  • După ce timpul de gătire s-a terminat, eliberează valva pentru aburi și lasă 10-15 minute, apoi desfă capacul cu grijă la aburi, folosind o mănușă de bucătărie.
  • Presară peste stufat mărar proaspăt tocat mărunt și servește alături de mămăliguță.