Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă friptură de curcan la Multicookerul Crock-Pot Express by Madeline.ro

Rețetă friptură de curcan la Multicookerul Crock-Pot Express by Madeline.ro
Rețetă friptură de curcan la Multicookerul Crock-Pot Express by Madeline.ro Rețetă friptură de curcan la Multicookerul Crock-Pot Express by Madeline.ro Rețetă friptură de curcan la Multicookerul Crock-Pot Express by Madeline.ro Rețetă friptură de curcan la Multicookerul Crock-Pot Express by Madeline.ro

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

45m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 750g carne de curcan (piept dezosat)
• 70g unt
• 4 căței de usturoi
• 1lg sare
• puțin piper
• 1/2lgt boia dulce
• câteva crenguțe de cimbru
• 250ml apă sau supă de pui
• 2lgt gumă xanthan

Descriere

Madeline.ro a pus Multicookerul Crock-Pot Express cu gătire sub presiune la treabă și a preparat o friptură de curcan pe care a servit-o alături de o garnitură de piure de rădăcinoase, chifle și dulceață de ardei iute. O adevărată bunătate și o rețetă ce te va inspira de sărbători!

Mod de preparare

  • Pregătește amestecul de condimente: amestecă untul moale la temperatura camerei cu sarea, boiaua, puțin piper, frunzulițe de cimbru și usturoi pisat și unge pieptul de curcan cu acest amestec
  • Pornește Multicookerul Crock-Pot Express pe funcția Brown/Saute, 10 minute, fără capac și rumenește bine pieptul de curcan pe toate părțile. Scoate carnea, adaugă grilajul, toarnă apa/supa de pui și așează carnea pe grilaj
  • Adauga două frunze de dafin și câteva frunzulițe de cimbru. Pune capacul, rotește pe poziția Închis, rotește valva de presune spre Închis și setează aparatul pe Meat/Stew presiune HIGH, timp 35 de minute. După ce programul se termină, așteaptă 5 minute, așează un prosopel pe capac și rotește cu o spatulă valva de presiune spre poziția Deschis
  • După ce tot aburul s-a eliberat, desfă capacul și pune carnea într-o tavă la cuptor pentru 15 minute la 180 de grade, doar pentru rumenire. 
  • Înlătură grilajul, adaugă guma xanthan și gătește sosul pe Brown/Saute până se îngroașă, apoi strecoară-l și servește-l pe friptură
  • Servește friptura de curcan alături de un piure de rădăcinoase, chifle și dulceață de ardei iute. Poftă bună!