Reteta rulada de muschiulet de porc cu bacon si prune afumate
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Muschiulet de porc – 2 buc. |
• Bacon – 4 felii |
• Prune afumate – 12 - 14 buc. |
• Amestec la rasnita barbecue (cu sare inclusa) – 2 linguri |
• Unt – 30 gr. |
• Ulei – 2 linguri |
• Apa – 200 ml |
Mod de preparare
• fasonati si sectionati pe jumatate cele 2 bucati de muschiulet (fara sa le despicati de tot)
• asezonati bine cu amestec barbecue si la interior si la exterior
• asezati cate 2 felii de bacon si cca 6 - 7 prune peste
• rulati, strangeti bine si legati cu papiota culinara
• infasurati bucatile de muschiulet in hartie de copt si apoi in folie de aluminiu
• asezati-le in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si adaugati si apa
• setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2,5 ore
• scoateti-le din folii, incingeti o tigaie grill si adaugati unt si ulei
• dati-le culoare pe fiecare parte, pana devin brun aurii.
Pofta buna!
• asezonati bine cu amestec barbecue si la interior si la exterior
• asezati cate 2 felii de bacon si cca 6 - 7 prune peste
• rulati, strangeti bine si legati cu papiota culinara
• infasurati bucatile de muschiulet in hartie de copt si apoi in folie de aluminiu
• asezati-le in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si adaugati si apa
• setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2,5 ore
• scoateti-le din folii, incingeti o tigaie grill si adaugati unt si ulei
• dati-le culoare pe fiecare parte, pana devin brun aurii.
Pofta buna!