Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ruladă din piept de porc la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Laura's Sweets

Rețetă ruladă din piept de porc la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets
Rețetă ruladă din piept de porc la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă ruladă din piept de porc la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă ruladă din piept de porc la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă ruladă din piept de porc la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă ruladă din piept de porc la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă ruladă din piept de porc la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă ruladă din piept de porc la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets Rețetă ruladă din piept de porc la Multicookerul Crock-pot Express cu gătire sub presiune by Lauras Sweets

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

25m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• o bucată de piept de porc - 1.5kg
• sare de mare
• rozmarin uscat
• cimbrișor uscat
• 2L zeamă de varză
• ardei iute
• 1 căpățână de usturoi
• condimente după gust
• boia dulce afumată pentru garnisit

Descriere

Laura's Sweets ne-a entuziasmat încă de când am auzit de această rețeta grozavă, și iată că acum avem rezultatul final: un deliciu culinar gata în fix 25 de minute! Totul datorită talentul prieteni noastre și a Multicookerului Crockpot Express cu gătire sub presiune!

Mod de preparare

  • Condimentează bucata de carne cu sare și alte condimente după gust, apoi rulează strâns și leagă cu sfoară alimentară
  • Toarnă zeamă de varză în vasul Multicookerului Crockpot Express cu gătire sub presiune și apoi adaugă căpățâna de usturoi tăiată în jumătate, rozmarinul, ardeiul iute și sarea. Dacă zeama de varză este deja foarte sărată, aveți grijă câtă sare adăugați în plus
  • Pune rulada de carne în vas și ai grijă că aceasta să fie acoperită pe trei sferturi cu zeamă de varză
  • Pune capacul și închide supapa de aburi
  • Din meniul aparatului, selectează tasta MEAT, presiune HIGH și durata de 25 de minute
  • Apasă tastat START. Acum, multicookerul va începe să se încălzească, iar apoi va începe să gătească
  • După ce cele 25 de minute s-au sfârșit, apasă tasta STOP. Cu atenție mare, desfă supapă de aburi ajutându-te de un clește și o mănușă de bucătărie
  • După ce ai deschis supapă, mai așteaptă 10 minute, iar apoi desfă capacul cu atenție
  • Poți scoate ruladă pe un tocător de lemn și o poți ambala în hârtie de copt cât timp o lași la temperat
  • După ce s-a răcit, o poți pune la frigider până a două zi. După ce a stat la rece, se tăvălește în boia afumată sau orice condimente îți plac!

  • Poftă bună!