Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci

Reteta vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci
Reteta vrabioara de vita cu piure de morcovi si cartofi dulci

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

8h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Vrabioara de vita – 1 kg
• Morcovi – 2 buc.
• Cartofi dulci – 1 buc.
• Rosii cherry coapte – 8 buc.
• Cimbru – 2 crengute
• Ceapa alba coapta – 2 buc.
• Usturoi copt – 1 capatana
• Supa de vita/legume/apa fiarta – 150 ml
• Unt – 35 - 40 gr.
• Piper Cayenne – 1 varf de cutit
• Amidon de porumb – 1 lingurita
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• curatati cepele de coaja si taiati-le in 4
• curatati usturoiul si lasati-l intreg
• coaceti usturoiul, cepele si rosiile pe o plita sau in cuptor pe o hartie de copt
• curatati morcovii si cartoful dulce si taiati-i cubulete
• taiati vrabioara de vita felii
• adaugati toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 3.5 L Stainless Steel cu exceptia untului si a piperului Cayenne (acestea doua le vom adauga la piure), setati pe modul de gatire ''Low'' si lasati la gatit pentru circa 8 ore
• cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adaugati sare si piper dupa gust
• la incheierea programului de gatit, scoateti carnea separat pe o farfurie, scurgeti sosul (care va fi ingrosat datorita amidonului de porumb, dar si amidonului din cartof) si introduceti cartofii si morcovii intr-un blender
• adaugati unt, sare si piper Cayenne si mixati pana devin ca o pasta
• cu ajutorul unei linguri treceti pasta apoi prin sita si serviti piureul impreuna cu carnea si sosul.

Pofta buna!