Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta banana bread

Reteta banana bread
Reteta banana bread

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Banane coapte – 3 buc.
• Faina – 150 gr.
• Esenta de vanilie / pastaie de vanilie – 1 lingurita / ½ pastaie
• Scortisoara – 1 lingurita
• Alune caju – 80 gr.
• Zahar pudra – 5 linguri
• Lapte – 100 ml
• Oua (la temperatura camerei) – 2 buc.
• Smantana de gatit – 50 ml
• Unt la temperatura camerei – 150 gr.
• Bicarbonat de sodiu – 1 lingurita

Mod de preparare

• amestecati untul cu zaharul si banana tocata marunt in prealabil pana devine o pasta omogena
• prajiti usor alunele caju si zdrobiti-le
• adaugati faina intr-un castron si puneti peste aceasta alunele caju, scortisoara, bicarbonatul de sodiu si amestecati bine
• amestecati ouale in compozitia de unt si zahar si turnati usor smantana de gatit, esenta de vanilie si laptele
• compozitia lichida turnati-o incet peste cea solida si amestecati bine cu un tel
• umeziti putin vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• adaugati hartie de copt in acesta, astfel incat sa acoperiti bine tot interiorul
• turnati compozitia in interior, nivelati-o bine, egal si miscati vasul pe masa, stanga – dreapta, pentru a se intinde uniform compozitia
• puneti vasul de ceramica inapoi in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si setati pe modul de gatire ''Low'' pentru circa 2 ore si 40 de minute
• scoateti din slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si lasati sa se raceasca – este un desert extraordinar pe care puteti sa-l savurati la mic dejun alaturi de o cafea, un ceai sau un pahar cu lapte.

Pofta buna!