Reteta budinca Vulcan de ciocolata
Porții
3
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Oua - 3 buc. |
• Unt topit - 100 gr. |
• Lapte - 150 ml |
• Faina - 225 gr. |
• Cacao - 75 gr. |
• Zahar - 150 gr. |
• Ciocolata cu portocale - 100 gr. |
• Praf de copt - 1 lingurita |
• Coaja de portocala |
• Zahar brun - 200 gr. |
• Cacao - 25 gr. |
• Apa fierbinte - 280 ml |
Mod de preparare
• Se unge vasul Crock-Pot cu putin unt
• Intr-un bol separat se adauga urmatoarele ingrediente: 3 oua medii, 100 gr. unt topit, 150 ml lapte si se amesteca totul cu un tel pana la inglobarea ingredientelor
• Intr-un alt vas se pune 225 gr. faina, 75 gr. cacao, 150 gr. zahar, 100 gr. ciocolata cu portocale, 1 lingurita praf de copt, coaja rasa de la o portocala, se amesteca totul cu o lingura si se toarna peste compozitia de mai sus amestecand toate ingredientele pana la omogenizare; se aseaza apoi compozitia rezultata in vasul slow cooker Crock-Pot 3.5 L Stainless Steel
• Separat se pun intr-un vas 200 gr. zahar brun si 25 gr. cacao, peste care se toarna aprox. 280 ml apa fierbinte, se amesteca bine cu telul si se toarna peste compozitia din vasul Crock-Pot, dupa care se pune capacul si se seteaza timpul de gatire pentru 2 ore, program ''High''
• Dupa terminarea timpului de gatire, se scoate in boluri si se poate servi cu smantana deasupra si cu fructe de padure proaspete alaturi.
Pofta buna!
• Intr-un bol separat se adauga urmatoarele ingrediente: 3 oua medii, 100 gr. unt topit, 150 ml lapte si se amesteca totul cu un tel pana la inglobarea ingredientelor
• Intr-un alt vas se pune 225 gr. faina, 75 gr. cacao, 150 gr. zahar, 100 gr. ciocolata cu portocale, 1 lingurita praf de copt, coaja rasa de la o portocala, se amesteca totul cu o lingura si se toarna peste compozitia de mai sus amestecand toate ingredientele pana la omogenizare; se aseaza apoi compozitia rezultata in vasul slow cooker Crock-Pot 3.5 L Stainless Steel
• Separat se pun intr-un vas 200 gr. zahar brun si 25 gr. cacao, peste care se toarna aprox. 280 ml apa fierbinte, se amesteca bine cu telul si se toarna peste compozitia din vasul Crock-Pot, dupa care se pune capacul si se seteaza timpul de gatire pentru 2 ore, program ''High''
• Dupa terminarea timpului de gatire, se scoate in boluri si se poate servi cu smantana deasupra si cu fructe de padure proaspete alaturi.
Pofta buna!