Reteta crumble cu visine
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Visine congelate fara samburi – 800 gr. |
• Zahar – 30 gr. |
• Scortisoara – 1 lingurita |
• Amidon – 20 gr. |
• Unt – 130 gr. |
• Zahar – 50 gr. |
• Faina – 80 gr. |
Mod de preparare
• Puneti visinele fara samburi in vasul slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• Adaugati zaharul, scortisoara si amidonul si amestecati usor cu o lingura
• Separat intr-un castron, puneti untul rece taiat cubulete, adaugati cele 50 gr. zahar si faina si amestecati cu mana pana obtineti firimituri de aluat
• Puneti aluatul sfaramitat peste visine
• Puneti capacul vasului Crock-Pot si setati modul ''High'' pentru 3 ore si jumatate
• Taiati crumble-ul si serviti cu inghetata pe deasupra.
Serviti cu placere!
• Adaugati zaharul, scortisoara si amidonul si amestecati usor cu o lingura
• Separat intr-un castron, puneti untul rece taiat cubulete, adaugati cele 50 gr. zahar si faina si amestecati cu mana pana obtineti firimituri de aluat
• Puneti aluatul sfaramitat peste visine
• Puneti capacul vasului Crock-Pot si setati modul ''High'' pentru 3 ore si jumatate
• Taiati crumble-ul si serviti cu inghetata pe deasupra.
Serviti cu placere!