Reteta dulceata de prune
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Prune – cca 2 kg |
• Zahar gelifiant – 800 gr. |
• Zeama de la 2 lamai |
• Coaja rasa de portocala – 1 lingura |
• Boabe de ienibahar – 1 lingurita |
• Pastaie de vanilie – ½ buc. |
• Gellfix – 1 plic |
Mod de preparare
• taiati prunele cuburi si adaugati-le in vasul slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté
• adaugati zeama de lamaie, coaja rasa de portocala, boabele de ienibahar, zaharul, pliculetul de Gellfix si semintele din pastaia de vanilie
• amestecati bine
• setati slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté pe modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore
• turnati apoi compozitia in borcane sterilizate, lasati sa se raceasca si apoi puneti capacul – le puteti pastra vreme indelungata in frigider.
Pofta buna!
• adaugati zeama de lamaie, coaja rasa de portocala, boabele de ienibahar, zaharul, pliculetul de Gellfix si semintele din pastaia de vanilie
• amestecati bine
• setati slow cooker Crock-Pot 6 L Digital Sauté pe modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore
• turnati apoi compozitia in borcane sterilizate, lasati sa se raceasca si apoi puneti capacul – le puteti pastra vreme indelungata in frigider.
Pofta buna!