Reteta fursecuri de cereale cu fructe confiate, fistic si bezea
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Cereale din orez sau pufarine – 50 gr. |
• Fulgi de ovaz – 50 gr. |
• Merisoare deshidratate – 2 linguri |
• Scortisoara macinata – 1 lingurita |
• Bezele pufoase – 250 gr. |
• Alune caju – 2 linguri |
• Fistic – 2 linguri |
• Unt – 40 gr. |
• Esenta de vanilie – 1 lingurita |
Mod de preparare
• taiati in jumatate bezelele si adaugati-le in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital impreuna cu untul, esenta de vanilie si scortisoara
• setati pe modul de gatire ''High'' pentru aproximativ 2 ore (va orientati dupa dimensiunea bezelelor)
• in momentul in care bezelele s-au topit, adaugati cerealele din orez, fulgii de ovaz, merisoarele deshidratate, alunele caju si fisticul, ultimele doua dupa ce le-ati zdrobit in prealabil
• amestecati cu o lingura de lemn si opriti slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• puneti un inel de garnitura (sau o forma de biscuiti) pe o foaie de copt
• luati 2 - 3 linguri de compozitie si puneti in inelul de garnitura
• umeziti lingura cu apa si neteziti fursecul astfel incat sa fie uniform
• repetati procedeul pentru fiecare fursec in parte
• lasati-le la intarit pe hartia de copt pentru 2 ore
• dezlipiti hartia de copt de pe ele si serviti cu placere – sunt senzationale la micul dejun alaturi de o cafea.
Pofta buna!
• setati pe modul de gatire ''High'' pentru aproximativ 2 ore (va orientati dupa dimensiunea bezelelor)
• in momentul in care bezelele s-au topit, adaugati cerealele din orez, fulgii de ovaz, merisoarele deshidratate, alunele caju si fisticul, ultimele doua dupa ce le-ati zdrobit in prealabil
• amestecati cu o lingura de lemn si opriti slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• puneti un inel de garnitura (sau o forma de biscuiti) pe o foaie de copt
• luati 2 - 3 linguri de compozitie si puneti in inelul de garnitura
• umeziti lingura cu apa si neteziti fursecul astfel incat sa fie uniform
• repetati procedeul pentru fiecare fursec in parte
• lasati-le la intarit pe hartia de copt pentru 2 ore
• dezlipiti hartia de copt de pe ele si serviti cu placere – sunt senzationale la micul dejun alaturi de o cafea.
Pofta buna!