Reteta negresa cu nuca
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Unt topit - 125 gr. |
• Ciocolata neagra - 225 gr. |
• Zahar - 200 gr. |
• Oua - 3 buc. |
• Extract de vanilie - 1 lingurita |
• Faina - 175 gr. |
• Cacao - 25 gr. |
• Praf de copt - 1 lingurita |
• Sare - ½ lingurita |
• Nuci pecan - 100 gr. |
Mod de preparare
• Topiti untul intr-o craticioara si cand este fierbinte luati-l de pe foc
• Adaugati ciocolata rupta cubulete si amestecati cu o spatula pana se topeste
• Adaugati zaharul si amestecati cu spatula pana se inglobeaza bine in compozitie
• Adaugati apoi treptat cate un ou si mixati cu mixerul pana se incorporeaza bine
• Adaugati vanilia
• Intr-un bol separat cu faina adaugati peste aceasta cacaua, praful de copt si sarea si amestecati-le bine cu o lingura
• Turnati apoi amestecul treptat peste compozitia cu ciocolata si incorporati bine
• La final adaugati nucile taiate marunt si amestecati usor
• Asezati in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté o hartie de copt si imbracati si peretii oalei
• Rasturnati compozitia de negresa, puneti capacul si setati modul ''Low'' pentru 4 ore
• La finalul timpului de gatire scoateti negresa din vas si serviti cu zahar pudra pe deasupra.
Pofta buna!
• Adaugati ciocolata rupta cubulete si amestecati cu o spatula pana se topeste
• Adaugati zaharul si amestecati cu spatula pana se inglobeaza bine in compozitie
• Adaugati apoi treptat cate un ou si mixati cu mixerul pana se incorporeaza bine
• Adaugati vanilia
• Intr-un bol separat cu faina adaugati peste aceasta cacaua, praful de copt si sarea si amestecati-le bine cu o lingura
• Turnati apoi amestecul treptat peste compozitia cu ciocolata si incorporati bine
• La final adaugati nucile taiate marunt si amestecati usor
• Asezati in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté o hartie de copt si imbracati si peretii oalei
• Rasturnati compozitia de negresa, puneti capacul si setati modul ''Low'' pentru 4 ore
• La finalul timpului de gatire scoateti negresa din vas si serviti cu zahar pudra pe deasupra.
Pofta buna!