Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta pandispan cu capsuni

Reteta pandispan cu capsuni
Reteta pandispan cu capsuni

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Oua - 4 buc.
• Zahar pudra - 4 linguri
• Faina - 4 linguri
• Praf de copt - 1 lingurita
• Zeama de lamaie - 1 lingurita
• Sare - un praf
• Coaja rasa de la o lamaie
• Extract de vanilie - 1 lingurita
• Capsune - 200 gr.

Mod de preparare

• mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc
• adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie
• adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor
• mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare
• puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena
• adaugati hartie de copt in vasul de la slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic Saute si turnati compozitia 
• adaugati deasupra capsunile taiate
• setati pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 3 ore
• cand prajitura este coapta, lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra.

Pofta buna!