Reteta pandispan cu capsuni
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Oua - 4 buc. |
• Zahar pudra - 4 linguri |
• Faina - 4 linguri |
• Praf de copt - 1 lingurita |
• Zeama de lamaie - 1 lingurita |
• Sare - un praf |
• Coaja rasa de la o lamaie |
• Extract de vanilie - 1 lingurita |
• Capsune - 200 gr. |
Mod de preparare
• mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc
• adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie
• adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor
• mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare
• puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena
• adaugati hartie de copt in vasul de la slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic Saute si turnati compozitia
• adaugati deasupra capsunile taiate
• setati pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 3 ore
• cand prajitura este coapta, lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra.
Pofta buna!
• adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie
• adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor
• mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare
• puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena
• adaugati hartie de copt in vasul de la slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic Saute si turnati compozitia
• adaugati deasupra capsunile taiate
• setati pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 3 ore
• cand prajitura este coapta, lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra.
Pofta buna!