Reteta placinta cu fructe de padure
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Foi de placinta – 6 buc. |
• Crema de branza – 250 gr. |
• Zahar pudra – 100 gr. |
• Oua – 2 buc. |
• Coaja rasa de lime |
• Extract de vanilie – 1 lingurita |
• Gris – 50 gr. |
• Fructe de padure congelate – 300 gr. |
• Unt topit – 50 gr. |
Mod de preparare
• Amestecati intr-un bol crema de branza cu zaharul pudra, adaugati apoi ouale, grisul si amestecati cu un tel
• Adaugati vanilia si coaja rasa de lime
• Adaugati fructele de padure congelate si amestecati putin
• Puneti pe masa cate o foaie de placinta si ungeti-o cu unt topit, apoi adaugati succesiv inca doua foi pe care le ungeti cu unt deasupra de fiecare data formand un strudel
• Turnati jumatate din compozitia cu fructe de padure peste foile de placita si rulati
• Procedati la fel si cu cel de-al doilea strudel
• Taiati ambele strudele pe jumatate, obtinand 4 rulouri
• Puneti hartie de copt in vasul Crock-Pot-ului si asezati cele 4 strudele
• Ungeti-le bine cu unt topit, puneti capacul si setati aparatul slow cooker Crock-Pot 3.5 L Stainless Steel pe functia ''High'' pentru 3 ore
• Serviti palcinta cu fructe de padure cu inghetata de vanilie si cu fructe proaspete.
Pofta buna!
• Adaugati vanilia si coaja rasa de lime
• Adaugati fructele de padure congelate si amestecati putin
• Puneti pe masa cate o foaie de placinta si ungeti-o cu unt topit, apoi adaugati succesiv inca doua foi pe care le ungeti cu unt deasupra de fiecare data formand un strudel
• Turnati jumatate din compozitia cu fructe de padure peste foile de placita si rulati
• Procedati la fel si cu cel de-al doilea strudel
• Taiati ambele strudele pe jumatate, obtinand 4 rulouri
• Puneti hartie de copt in vasul Crock-Pot-ului si asezati cele 4 strudele
• Ungeti-le bine cu unt topit, puneti capacul si setati aparatul slow cooker Crock-Pot 3.5 L Stainless Steel pe functia ''High'' pentru 3 ore
• Serviti palcinta cu fructe de padure cu inghetata de vanilie si cu fructe proaspete.
Pofta buna!