Reteta - Budinca de ciocolata
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 3 oua |
• 500 ml frisca lichida |
• 200 g ciocolata neagra |
• 250 ciocolata cu lapte |
• 1 lingurita de vanilie |
• Frisca batuta si zmeura pentru décor |
Mod de preparare
- Bate ouale intr-un bol cu un tel, adauga frisca lichida, vanilia si omogenizeaza.
- Pune compozitia in vasul Crock-Pot-ului 5.7 l Digital.
- Adauga ciocolata taiata cuburi mici.
- Seteaza modul High pentru o ora, amestecand ocational, pana ciocolata se topeste.
- Amesteca apoi bine cu un tel si seteaza modul Low pentru inca o ora.
- Cand programul s-a terminat amesteca bine cu telul si pune budinca in cupe de desert.
- Lasa sa se raceasca, apoi pune la frigider o ora.
- Decoreaza cu frisca batuta, fasii de ciocolata, zmeura si frunze de menta.