Reteta Pasca fara aluat by Carte de retete
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 kg de branza de vaci |
• 6 oua |
• 6 linguri de gris |
• 10 linguri de smantana |
• 200 g de zahar |
• 1 baton de vanilie |
• un varf de cutit de sare |
Optional: |
• 100 g de stafide |
• coaja de lamaie |
Mod de preparare
- Intr-un bol se amesteca grisul si smantana si se lasa deoparte 30 de minute.
- Se scot semintele din batonul de vanilie.
- Ouale se amesteca cu zaharul, semintele de vanilie si sarea.
- Se adauga branza si amestecul de gris cu smantana.
- Optional, se adauga stafidele si coaja de lamaie dupa gust.
- Compozitia se pune intr-o tava cu diametrul de 20 cm.
- Am folosit o tava pentru tort, cu partea de jos detasabila, dar puteti folosi si o forma de silicon.
- Se asaza suportul pentru abur in Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si se toarna 200 de ml de apa.
- Se pune tava cu pasca pe suport.
- Se inchide capacul si se seteaza programul DESERT pe modul HIGH si timp de gatire 25 de minute.
- Se inchide supapa de abur.
- Pana cand se incalzeste aparatul, pe ecran va aparea HEAT, iar apoi incepe programul setat.
- Cand a expirat timpul de gatit, se aude un semnal sonor, apoi aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.
- Se apasa pe butonul de STOP si se mai lasa cu capacul pus inca 5 minute.
- Se elibereaza aburul, intorcand supapa de abur in directia opusa, folositi o manusa de bucatarie, ca sa nu va ardeti.
- Dupa ce s-a eliberat aburul, se deschide capacul.
- Se scoate tava cu pasca si se lasa sa se raceasca.
- Se scoate din forma, se feliaza si se serveste.
Preparat cu
-550lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
449,99lei