Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta ardei umpluti de post, by Jamila Cuisine

Reteta ardei umpluti de post, by Jamila Cuisine

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Suc de rosii – 500 gr.
• Ciuperci – 400 gr. tocate marunt
• Orez – 150 gr.
• Ardei gras – 6 buc.
• Ulei – 2 – 3 linguri
• Pasta de tomate – 2 linguri
• Morcov – 1 buc. taiat cubulete
• Ceapa – 2 buc. tocata marunt
• Foi de dafin – 3 buc.
• Patrunjel – 1 legatura
• Marar – 1 legatura
• Boia dulce – 1 lingurita
• Ierburi aromatice – 1 lingurita
• Sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

• Se pune uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, morcovul, ciupercile, sare si piper si se vor gati legumele pentru 5 - 10 minute
• Legumele gatite se scot si se pun intr-un bol curat, peste care se adauga orezul spalat, patrunjelul tocat, pasta de tomate, mararul, sare, piper, boia si ierburi aromatice
• Se amesteca foarte bine totul, iar compozitia este gata
• Se umplu ardeii curatati de seminte si cotoare, nu in totalitate ci numai ¾ deoarece orezul va creste in dimensiune
• Se pune sucul de rosii in vasul slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si se aseaza ardeii umpluti cu gura in sus
• Se adauga foile de dafin si se completeaza cu apa aproximativ 1 jumatate litru
• Se pune capacul si se porneste slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital setandu-se pe treapta ''High'', timp de 4 ore.

Pofta buna!