Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta chiftelute orientale in sos rosu

Reteta chiftelute orientale in sos rosu
Reteta chiftelute orientale in sos rosu

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Carne de vita tocata – 600 gr.
• Praf de curry – 1 lingurita
• Chimion – 1 varf de cutit
• Scortisoara – ½ lingurita
• Cimbru uscat – 1 lingurita rasa
• Ceapa rasa – 3 buc.
• Ou – 1 buc.
• Suc de rosii – 300 ml
• Zahar – ½ lingurita
• Usturoi – 3 - 4 catei
• Ulei pentru prajit – 2 linguri
• Coriandru proaspat tocat – ½ legatura
• Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

• amesteca carnea de vita cu praful de curry, chimionul, scortisoara, cimbru uscat, ceapa rasa si oul si potriveste de sare si piper
• modeleaza chiftele potrivite cu aceasta compozitie
• incinge uleiul in vasul detasabil al Slow Cookerului 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot si prajeste chiftelele pana devin usor aurii
• toaca usturoiul si adauga-l si pe acesta in vas – caleste-l putin
• pune sucul de rosii si zaharul peste, amesteca bine si ia de pe foc
• introdu vasul detasabil in Slow Cookerul 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot , seteaza timpul de 2 ore si 30 de minute si modul de gatire ''High'' - chiftelutele se vor gati mai repede sau mai incet in functie de dimensiunea lor
• dupa ce chiftelutele au fiert, iar programul de gatit s-a terminat, luati-le din Slow Cookerul 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot si puneti-le inapoi pe foc pentru cateva minute, pentru a inchega sosul
• potriviti de sare si piper si serviti cu coriandru proaspat tocat pe deasupra.

Pofta buna!