Reteta ghiveci de legume
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Conopida – 5 - 6 buchetele |
• Cartofi rosii mai mici – 6 buc. |
• Morcovi – 1 buc. |
• Ceapa rosie – 1 buc. |
• Ardei gras rosu – ½ buc. |
• Ardei gras verde – ½ buc. |
• Ardei gras galben – ½ buc. |
• Fasole galbena – 200 gr. |
• Usturoi – 4 catei |
• Foi de dafin – 3 buc. |
• Cimbru verde – 2 crengute |
• Sare si piper – dupa gust |
• Suc de rosii – 200 ml |
• Zahar – 1 varf de cutit |
• Patrunjel verde tocat – 2 linguri |
Mod de preparare
• curatati ceapa, usturoiul si morcovul si taiati capetele de la fasolea galbena
• taiati ceapa si usturoiul marunt
• desfaceti conopida in buchetele mici
• spalati bine cartofii rosii (lasati-i cu coaja) si taiati-i cubulete
• taiati morcovul rondele
• taiati fasolea galbena pe jumatate
• taiati ardeii grasi cubulete
• in vasul Crock-Pot puneti buchetelele de conopida, ceapa si usturoiul, cartofii rosii, morcovul, fasolea galbena taiata pe jumatate si ardeiul gras
• adaugati sucul de rosii, foile de dafin, zaharul si crengutele de cimbru peste acestea
• condimentati dupa gust cu sare si piper
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic Sauté pe foc si sotati-le cca 5 - 10 minute, amestecand usor
• mutati apoi vasul in Crock-Pot si setati pe modul de gatire ''High'' pentru 1 ora si 30 minute
• la final mai potriviti o data gustul cu sare si piper si adaugati patrunjelul taiat marunt.
Pofta buna!
• taiati ceapa si usturoiul marunt
• desfaceti conopida in buchetele mici
• spalati bine cartofii rosii (lasati-i cu coaja) si taiati-i cubulete
• taiati morcovul rondele
• taiati fasolea galbena pe jumatate
• taiati ardeii grasi cubulete
• in vasul Crock-Pot puneti buchetelele de conopida, ceapa si usturoiul, cartofii rosii, morcovul, fasolea galbena taiata pe jumatate si ardeiul gras
• adaugati sucul de rosii, foile de dafin, zaharul si crengutele de cimbru peste acestea
• condimentati dupa gust cu sare si piper
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic Sauté pe foc si sotati-le cca 5 - 10 minute, amestecand usor
• mutati apoi vasul in Crock-Pot si setati pe modul de gatire ''High'' pentru 1 ora si 30 minute
• la final mai potriviti o data gustul cu sare si piper si adaugati patrunjelul taiat marunt.
Pofta buna!