Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta ghiveci de legume

Reteta ghiveci de legume
Reteta ghiveci de legume

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

1h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Conopida – 5 - 6 buchetele
• Cartofi rosii mai mici – 6 buc.
• Morcovi – 1 buc.
• Ceapa rosie – 1 buc.
• Ardei gras rosu – ½ buc.
• Ardei gras verde – ½ buc.
• Ardei gras galben – ½ buc.
• Fasole galbena – 200 gr.
• Usturoi – 4 catei
• Foi de dafin – 3 buc.
• Cimbru verde – 2 crengute
• Sare si piper – dupa gust
• Suc de rosii – 200 ml
• Zahar – 1 varf de cutit
• Patrunjel verde tocat – 2 linguri

Mod de preparare

• curatati ceapa, usturoiul si morcovul si taiati capetele de la fasolea galbena
• taiati ceapa si usturoiul marunt
• desfaceti conopida in buchetele mici
• spalati bine cartofii rosii (lasati-i cu coaja) si taiati-i cubulete
• taiati morcovul rondele
• taiati fasolea galbena pe jumatate
• taiati ardeii grasi cubulete
• in vasul Crock-Pot puneti buchetelele de conopida, ceapa si usturoiul, cartofii rosii, morcovul, fasolea galbena taiata pe jumatate si ardeiul gras
• adaugati sucul de rosii, foile de dafin, zaharul si crengutele de cimbru peste acestea
• condimentati dupa gust cu sare si piper
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic Sauté pe foc si sotati-le cca 5 - 10 minute, amestecand usor
• mutati apoi vasul in Crock-Pot si setati pe modul de gatire ''High'' pentru 1 ora si 30 minute
• la final mai potriviti o data gustul cu sare si piper si adaugati patrunjelul taiat marunt.

Pofta buna!