Reteta gulas consistent de vita
Porții
2
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Ulei de floarea-soarelui – 2 linguri (30 ml) |
• Ceapa – 1 buc. |
• Pulpa de vita – 600 gr. |
• Chimen – 1 lingurita la inceput |
• Boia – 1 lingurita |
• Sare, piper – dupa gust |
• Ardei tocat dulce – 2 linguri |
• Crema de gulas dulce – 2 linguri |
• Morcov – 1 buc. |
• Telina – 1/4 buc. |
• Cartof – 1 buc. |
• Apa – 500 ml |
• Ardei rosu, galben, verde – 1/2 buc. din fiecare |
• Chimen – 1 lingurita la final |
• Ardei iute tocat – 1 lingurita |
• Crema de gulas iute – 2 lingurite |
Mod de preparare
• Taiati pulpa de vita felii, perpendicular pe fibra, apoi taiaiti feliile cubulete
• Taiati ceapa, morcovul, telina, cartoful si ardeii cubulete
• Puneti vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté pe plita la foc potrivit; incingeti-l si adaugati uleiul in vas
• Caliti ceapa si apoi adaugati carnea; cand carnea a inceput sa devina aurie adaugati 1 lingurita de chimen si boiaua si potriviti cu sare si piper dupa gust
• Puneti apoi ardeiul tocat dulce si crema de gulas dulce
• Adaugati morcovul si telina taiate cubulete
• Luati vasul de pe foc si puneti-l in vasul Crock-Pot
• Adaugati cartofii si apa, si puneti capacul
• Setati modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore si jumatate
• Cu o ora inainte de finalul timpului de gatire, adaugati ardeiul gras, ardeiul tocat iute, crema de gulas iute si cealalta lingurita de chimen
• Serviti preparatul dupa finalizarea timpului de gatire, cald.
Pofta buna!
• Taiati ceapa, morcovul, telina, cartoful si ardeii cubulete
• Puneti vasul slow cooker Crock-Pot 6L Digital DuraCeramic™ Sauté pe plita la foc potrivit; incingeti-l si adaugati uleiul in vas
• Caliti ceapa si apoi adaugati carnea; cand carnea a inceput sa devina aurie adaugati 1 lingurita de chimen si boiaua si potriviti cu sare si piper dupa gust
• Puneti apoi ardeiul tocat dulce si crema de gulas dulce
• Adaugati morcovul si telina taiate cubulete
• Luati vasul de pe foc si puneti-l in vasul Crock-Pot
• Adaugati cartofii si apa, si puneti capacul
• Setati modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore si jumatate
• Cu o ora inainte de finalul timpului de gatire, adaugati ardeiul gras, ardeiul tocat iute, crema de gulas iute si cealalta lingurita de chimen
• Serviti preparatul dupa finalizarea timpului de gatire, cald.
Pofta buna!