Reteta mancare de vita cu morcovi, mazare si ceapa rosie
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Antricot vita – 800 gr. |
• Morcovi (taiati cuburi) – 3 buc. |
• Mazare – 200 gr. |
• Sos de soia – 100 ml |
• Ceapa rosie – 1 buc. |
• Sos barbecue – 2 linguri |
• Amidon – 1 lingurita |
• Vin rosu – 50 ml |
• Apa – 150 ml |
• Usturoi – 4 catei |
• Ulei masline – 2 linguri |
• Piper – dupa gust |
Mod de preparare
• fasonati carnea de vita si taiati-o cubulete
• taiati morcovii cuburi mai mari, iar ceapa rosie cuburi mai mici
• tocati usturoiul marunt
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L DuraCeramic Sauté pe plita si cand s-a incins adaugati uleiul si apoi carnea
• caliti-o bine pana devine brun aurie
• adaugati morcovii, ceapa rosie si usturoiul
• stingeti cu vin rosu si lasati sa se reduca
• adaugati apa si lasati-o sa scada
• puneti apoi sos de soia si de barbecue peste
• luati vasul de pe foc si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 6L DuraCeramic Sauté
• setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2 ore
• cu 30 de minute inainte de incheierea programului adaugati mazarea
• cu 10 minute inainte de incheierea programului adaugati amidonul dizolvat in putin lichid din mancare si bineinteles, piper si sare daca mai trebuie
• serviti cu garnitura de orez.
Pofta buna!
• taiati morcovii cuburi mai mari, iar ceapa rosie cuburi mai mici
• tocati usturoiul marunt
• puneti vasul detasabil al slow cooker Crock-Pot 6L DuraCeramic Sauté pe plita si cand s-a incins adaugati uleiul si apoi carnea
• caliti-o bine pana devine brun aurie
• adaugati morcovii, ceapa rosie si usturoiul
• stingeti cu vin rosu si lasati sa se reduca
• adaugati apa si lasati-o sa scada
• puneti apoi sos de soia si de barbecue peste
• luati vasul de pe foc si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 6L DuraCeramic Sauté
• setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 2 ore
• cu 30 de minute inainte de incheierea programului adaugati mazarea
• cu 10 minute inainte de incheierea programului adaugati amidonul dizolvat in putin lichid din mancare si bineinteles, piper si sare daca mai trebuie
• serviti cu garnitura de orez.
Pofta buna!