Reteta ostropel de pui
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Aripioare de pui – 1 kg |
• Usturoi – 4 catei |
• Ceapa – 2 buc. |
• Bulion calitativ – 2 linguri |
• Smantana de gatit – 100 ml |
• Faina – 1/2 lingurita |
• Cimbru – 1/2 lingurita |
• Ulei de floarea-soarelui – 1 lingura |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Stainless Steel pe modul de gatire ''High'' si adaugati uleiul
• tocati usturoiul si ceapa cuburi si caliti-le impreuna cu cimbrul si aripioarele
• adaugati sare si piper si cand acestea au inceput sa prinda culoare adaugati 100 ml de apa sau supa de pui
• dupa cca 1 ora si 45 de minute adaugati bulionul si smantana de gatit amestecata in prealabil cu faina si gatiti pentru inca 15 minute.
Pofta buna!
• tocati usturoiul si ceapa cuburi si caliti-le impreuna cu cimbrul si aripioarele
• adaugati sare si piper si cand acestea au inceput sa prinda culoare adaugati 100 ml de apa sau supa de pui
• dupa cca 1 ora si 45 de minute adaugati bulionul si smantana de gatit amestecata in prealabil cu faina si gatiti pentru inca 15 minute.
Pofta buna!