Reteta pulpa de gasca cu varza si boia afumata
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de gasca – 1 buc. (mai mare) |
• Varza alba – 1 buc. mica |
• Boia afumata – 2 lingurite |
• Marar – 1/2 legatura |
• Bulion calitativ – 4 - 5 linguri |
• Apa – 150 ml |
• Ghimbir macinat – 1/4 lingurita |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• tocati varza de dimensiune potrivita
• amestecati sarea, piperul, ghimbirul macinat si boiaua afumata intr-un castron si asezonati bine varza
• amestecati apoi varza cu bulionul intr-un castron separat, incapator
• indepartati excesul de grasime de pe gasca si asezonati-o cu putina sare si piper
• adaugati pulpa de gasca la baza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si puneti varza de jur imprejur
• adaugati apoi varza de jur imprejurul pulpei de gasca, adaugati apa si setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• tocati mararul marunt
• cu 15 minute inainte de finalul programului reasezonati daca este cazul.
Pofta buna!
• amestecati sarea, piperul, ghimbirul macinat si boiaua afumata intr-un castron si asezonati bine varza
• amestecati apoi varza cu bulionul intr-un castron separat, incapator
• indepartati excesul de grasime de pe gasca si asezonati-o cu putina sare si piper
• adaugati pulpa de gasca la baza slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital si puneti varza de jur imprejur
• adaugati apoi varza de jur imprejurul pulpei de gasca, adaugati apa si setati slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• tocati mararul marunt
• cu 15 minute inainte de finalul programului reasezonati daca este cazul.
Pofta buna!