Reteta Pulpa de rata cu fasole galbena
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de rata – 2 buc. |
• Fasole galbena proaspata – 1 kg |
• Busuioc proaspat – 7 - 8 frunze |
• Bulion calitativ – 4 - 5 linguri |
• Ceapa rosie – 2 buc. |
• Usturoi – 4 catei |
• Apa – 150 ml |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• eliminati excesul de grasime al ratei
• asezonati-o bine cu sare si piper
• tocati marunt ceapa si usturoiul
• introduceti pulpele de rata, ceapa, usturoiul si apa in slow cooker Crock-Pot 6 L DuraCeramicSauté
• setati aparatul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• spalati si curatati fasolea galbena
• amestecati fasolea cu bulionul
• dupa cca 3 ore, adaugati fasolea cu bulion
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati.
Pofta buna!
• asezonati-o bine cu sare si piper
• tocati marunt ceapa si usturoiul
• introduceti pulpele de rata, ceapa, usturoiul si apa in slow cooker Crock-Pot 6 L DuraCeramicSauté
• setati aparatul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore si 30 de minute
• spalati si curatati fasolea galbena
• amestecati fasolea cu bulionul
• dupa cca 3 ore, adaugati fasolea cu bulion
• cu 15 minute inainte de final, reasezonati.
Pofta buna!