Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Stufat de miel

Reteta Stufat de miel

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g pulpa de miel
• 6 fire usturoi verde
• 6 fire ceapa verde
• 100 ml vin roze
• 3 linguri ulei de masline
• sare dupa gust
• 1 lingurita piper cu lamaie
• 1 lingurita boia dulce
• 1 lingurita frunze de coriandru uscat
• 200 ml suc de rosii
• marar si patrunjel verde
• menta verde la final

Mod de preparare

  • Pune uleiul in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si seteaza programul Brown/Sote pentru 5 minute.
  • Cand uleiul s-a incins pune carnea de miel taiata cuburi si las-o sa se rumeneasca putin pe toate partile.
  • Condimenteaza dupa gust cu sare, piper cu lamaie, boia dulce si coriandru uscat.
  • Adauga vinul roze si mai amesteca putin.
  • Pune apoi ceapa si usturoiul verzi taiata mai mare, adauga sucul de rosii si inchide capacul.
  • Inchide supapa pentru aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 45 de minute.
  • La final, cand programul s-a terminat, elibereaza aburul si lasa aparatul sa stea 10 minute, apoi desfa capacul cu grija la aburi.
  • Presara deasupra marar si patrunjel si menta verde tocate marunt.
  • Poti servi stufatul de miel cu paine proaspata sau cu mamaliguta.